Igre
21.01.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

3D Realms bo obudil kontroverzno streljačino

Kingpin je notoričen predvsem po zaslugi nazornega nasilja in sočnih dialogov.
Kingpin je notoričen predvsem po zaslugi nazornega nasilja in sočnih dialogov.

Legendarna ameriška založniška hiša se kot kaže dobro zaveda priljubljenosti retro prvoosebnih streljank v zadnjih letih, zato sedaj namerava poskrbeti še za predelavo enega najbolj zloglasnih predstavnikov žanra s konca 90 let.

Kingpin: Reloaded, kot nosi naslov prihajajoča izkušnja, je modernizirana izvedba gangsterščine Kingpin: Life of Crime. Pod njo so se leta 1999 podpisali Xatrix Entertainment, avtorji nič manj razvpite streljačine Redneck Rampage, ki so ogromno prahu dvignili z veliko količino nazornega nasilja ter dialogi, v katerih ni manjkalo kletvic in žaljivk. Toda Kingpin je temu navkljub požel odobravanje s strani kritikov, z leti pa pridobil kultni status med navdušenci starih streljank. Studio 3D Realms za predelavo Reloaded obljublja: ločljivost 4K, 60 sličic na sekundo, izboljšano in uravnoteženo igralnost, nov sistem za opravljanje nalog ter klasični način, za tiste, ki jim sodobna izvedba ne bo ugajala.

Kingpin: Reloaded naj bi izšel letos za PC, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch. Če pa ste neučakani, lahko nostalgijo že zdaj potešite za manj kot desetaka z izvirnikom na GOG.com.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

AFLabs d.o.o.

Stegne 21, 1000 Ljubljana, Tel: 041 884 065
Na AFLabs se obrnete, če potrebujete celovite rešitve industrijske kvalitete. Gre za razvojno inovativno podjetje, ki ga žene neprestana želja po napredku in iskanju novih rešitev. Razvoj ... Več