Namizni računalniki
16.10.2024 07:58

Deli z drugimi:

Share

Jetway JPIC-ADN1: Kompakten, a vseopravilen

Kompaktni računalniški sistem Jetway JPIC-ADN1 je mogoče kupiti v navezi z dvema procesorjema. Za manj zahtevne je na voljo procesor Intel N97.
Foto: Jetway
Foto: Jetway

Priljubljenost kompaktnih osebnih računalnikov je med računalniškimi zanesenjaki zelo visoka. Ker na tem področju trenutno prevladuje organizacija Raspberry, ne preseneča, da jo poskuša konkurenca z inovativnimi izdelki prehiteti. Pri podjetju Jetway pa so šli še korak dlje, saj so pripravili izjemno kompakten računalniški sistem, ki ga lahko opremimo z energijsko varčnimi, a vseeno dovolj zmogljivimi procesorji.

Kompaktni računalniški sistem Jetway JPIC-ADN1 je mogoče kupiti v navezi z dvema procesorjema. Za manj zahtevne je na voljo procesor Intel N97. Za nekoliko zahtevnejše uporabnike pa je na voljo procesor Intel N200. Oba procesorja sta opremljena s procesorskimi sredicami Alder Lake-N. Pri tem velja omeniti, da so procesorji pritrjeni na osnovno ploščo, kar pomeni, da jih ni mogoče zamenjati.

Računalniški sistem Aaeon Epic-TGH7 je opremljen še z do 32 gigabajti sistemskega pomnilnika DDR5 4800. Tu najdemo še bogato paleto priključkov in celo podporo za povezavo PCIe Gen 4.0 x8. Ker je novost tudi pasivno hlajena in kompaktna, ne preseneča, da kompaktni računalniški sistem Jetway JPIC-ADN1 primeren tudi za industrijska okolja. Maloprodajna cena novosti žal še ni bila razkrita. Več informacij o novosti pa je na voljo na spletni povezavi https://jetwayipc.com/product/jpic-adn1/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Intel procesorji

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več