Računalništvo, telefonija
24.08.2004 10:40
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

20.000 uporabnikov spletne izdaje Računalniških novic

Računalniške novice pridno rastejo. Potem ko smo v dobri polovici lanskega leta pridobili prvih 10.000 uporabnikov, je željo po spremljanju naših elektronskih prispevkov do današnjega dne izrazilo skupno že več kot 20.000 uporabnikov spleta, ki redno ali občasno spremljajo našo izdajo v elektronski obliki. Registracija za uporabo spletne izdaje revije in za prebiranje člankov je trenutno še brezplačna, vendar se je za uporabo oziroma branje spletne revije potrebno registrirati in vpisati svoje podatke.

Uporabniki tako lahko na spletni strani Računalniških novic dnevno spremljajo sveže novice, prebirajo teste strojne opreme, se potegujejo za nagrade v zanimivih nagradnih igrah ali pa svoje znanje ter izkušnje delijo z drugimi uporabniki foruma.

Od omenjenih uporabnikov jih več kot 11.000 prejema tudi tedenske elektronske Računalniške novice, kjer so zbrani najbolj vroči in zanimivi članki preteklega tedna (podatek velja za mailing listo, ki je bila poslana 24.8.2004). Vabimo vas, da naše pestre in bogate vsebine preizkusite tudi sami ter tako presodite o kvaliteti dela naše ekipe. Za vas se bomo trudili tudi v bodoče, ko pričakujemo še druge jubileje.


Prijavi napako v članku