Računalništvo, telefonija
17.08.2018 15:38
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

EaseUS, ki slovi po naprednih rešitvah za zaščito podatkov, praznuje že 14. obletnico

EaseUS, ki slovi po naprednih rešitvah za zaščito podatkov, praznuje že 14. obletnico
EaseUS, ki slovi po naprednih rešitvah za zaščito podatkov, praznuje že 14. obletnico

Vodilno podjetje na področju programske opreme za obnovo podatkov in varnostno kopiranje EaseUS (https://www.easeus.com/) je ponosno, da je na svetovnem spletu prisotno že 14. let. To pomembno obletnico podjetje EaseUS obeležuje prav te dni (https://www.easeus.com/campaign/anniversary-2018.php), ob tej priložnosti pa so organizirali tudi nagradno igro, ki bo trajala do 23 avgustom. Kdor bi želel sodelovati, mora le posneti in nato naložiti edinstven videoposnetek na YouTube ter jim ga nato poslati na naslov phoebe@easeus.com. Maksimalna dolžina videoposnetka ne sme biti manj kot tri minute, začetek videa pa mora vsebovati napis “Happy 14th birthday”, kot pozdrav podjetju EaseUS.

EaseUS prav tako želi, da vsak sodelujoči prižge maksimalno število sveč. To dejanje jih spodbuja k donaciji sredstev za razvoj šolskega kompleksa ekskluzivno za otroke, ki prihajajo iz manj spodbudnih okolij. To jim bo pomagalo pri njihovem izobraževanju in jim dalo več možnosti za uspešno kariero.

Nagrade so zelo obetavne, saj bodo zmagovalci prejeli bodisi pametni telefon Apple iPhone 8 s 64 gigabajti vgrajenega prostora ali kupon za plačilno storitev PayPal v višini 500 ameriških dolarjev oziroma preračunanih 440 evrov. Preostali zmagovalci (od 3 do 30 mesta) pa bodo prejeli brezplačno licenco za uporabo edinstvene programske opreme podjetja EaseUS.

Podjetje EaseUS je poznano po svoji programski opremi za obnovo podatkov in varnostno kopiranje, med najbolj poznanimi pa je programska oprema EaseUS Data Recovery. Gre za odlično programsko opremo za obnovitev podatkov. Programska oprema lahko služi obnovitvi avdio in video datotek, e-pošte, grafičnh datotek, pisarniških dokumentov, arhivov in podobno. Podpira različne načine skeniranja, s katerimi sistem poišče izgubljene podatke v primeru nesreče, napada s strani škodljive programske kode ali poškodbe trdega diska. Poleg tega je z njo mogoče obnoviti celo podatke z mobilnih telefonov, spominske kartice, ključa USB in drugih nosilcev podatkov.


Prijavi napako v članku