Računalništvo, telefonija
11.03.2020 18:00

Deli z drugimi:

Share

Zynga napoveduje čarobno mobilno tri v vrsto igro Harry Potter: Uganke in uroki

Zynga napoveduje čarobno mobilno tri v vrsto igro Harry Potter: Uganke in uroki
Zynga napoveduje čarobno mobilno tri v vrsto igro Harry Potter: Uganke in uroki

Zynga Inc. (Nasdaq:ZNGA), ena izmed vodilnih družb v svetu interaktivne zabave, je danes napovedala omejen zagon igre Harry Potter: Uganke in uroki (Harry Potter: Puzzles & Spells) na izbranih tržiščih. Igra, ki ima uradno licenco Warner Bros. Interactive Entertainment in spada pod znamko Portkey Games, inovativno prepleta elemente igre tri v vrsto z legendarnimi liki, zgodbami, krajinami, uroki in čarobnimi vragolijami iz čarodejskega sveta.

“Izjemno ponosni smo, da portfelj družbe Zynga širimo s Harryjem Potterjem in predani smo ustvarjanju igre, ki je vredna slovesa čarodejskega sveta in njegovih številnih oboževalcev,” je povedal Bernard Kim, odgovorni za založništvu pri Zyngi.


“S pomočjo kombiniranja vseprisotnosti mobilne platforme in znanja razvojne ekipe Zynge v partnerstvu z Warner Bros. Interactive Entertainment ustvarjamo igro, ki bo očarala navdušence vseh starosti in po vsem svetu.”


Navdušenci čudesa čarodejskega sveta še naprej častijo in nadgrajujejo s sodelovanjem v Harry Potter kvizih, logičnih igricah in drugih igricah, ki temeljijo na konceptu sestavljank. Harry Potter: Uganke in uroki kot prva tovrstna igra tri v vrsto za mobilne naprave slavi to navdušenost nad izzivi in misteriji. Igralci lahko ustvarijo svoj lasten lik in izkusijo vznemirjenost in skrivnosti čarodejskega sveta na očarljivo nov način. Med postopnim odkrivanjem novih elementov čarodejskega sveta, vključno z novimi uroki in zvarki, se bodo igralci srečali z najbolj legendarnimi trenutki in podobami iz filmov o Harryju Potteryju. Igralci, ki si bodo pomagali s čarovniškimi spretnostmi in predmeti, bodo pri brzenju skozi stopnje soočeni s preizkušnjami, kjer bodo srečevali čokoladne žabe in druge ovire.


Kot nagrado za svojo čarovniško upornost bodo igralci postopoma prejemali točke izkušenosti. Preko dnevnik dogodkov in interaktivnih ugank bodo igralci prejemali točke izkušenosti in z njimi nove čarovniške sposobnosti in bonuse, prav tako pa si bodo lahko po želji oblikovali svoje edinstvene like. Igralci bodo lahko oblikovali tudi klube in združevali moči z drugimi navdušenci ter se tako družili, sodelovali v posebnih skupnih aktivnostih znotraj igre in občutili tovarištvo čarodejskega sveta.


Oboževalci lahko obiščejo www.zynga.com in tako ostanejo v stiku z novicami o igri Harry Potter: Uganke in uroki, ki bo na voljo po vsem svetu na napravah z operacijskima sistemoma iOS in Android, kakor tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku.
Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

INTERA d.o.o.

Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj, Tel: 05 908 99 93
  Podjetje Intera razvija slovenski sistem Intrix , namenjen prodaji, CRM (upravljanje odnosov s strankami), vodenju projektov, servisu in marketingu. Glavna prednost sistema je prilagodljivost ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več