Računalništvo, telefonija
19.11.2015 18:59

Deli z drugimi:

Share

ZOTAC spreminja igričarsko dinamiko z najmočnejšo majhno napravo NEN Steam Machine

ZOTAC spreminja igričarsko dinamiko z najmočnejšo majhno napravo NEN Steam Machine
ZOTAC spreminja igričarsko dinamiko z najmočnejšo majhno napravo NEN Steam Machine

ZOTAC z modelom NEN – najmočnejše majhne naprave Steam Machine, postavlja nov mejnik na področju majhnih igričarskih naprav. Z modelom NEN ponuja resnično močno napravo Steam Machine z minimalističnim videzom, prenosnostjo in popolnoma novim dizajnom za nov način igranja iger.

NEN ni preprosto računalnik, spremenjen v Steam Machine. Od začetka do konca je zasnovan tako, da zagotavlja igranje iger z mehanikami računalnika, ki se zlivajo z genetsko zasnovo konzol, zaradi česar je najmočnejša majhna naprava Steam Machine. Igrajte s surovo močjo računalnika s štirijedrnim procesorjem Intel Skylake šeste generacije in grafično kartico NVIDIA GeForce GTX ter igro nadzorujte s konzolsko natančnostjo s kontrolerjem Steam Controller, ki je priložen kompletu. Strojna oprema prihodnosti je danes tukaj v obliki modela NEN.

Velikost, zvok, akustika in osvetlitev so zelo pomembni dejavniki za sistem, ki bo ključni sestavni del vašega domačega centra zabave. Inženirji družbe ZOTAC so vso funkcionalnost in moč stisnili na skupno višino petih centimetrov (dveh palcev), zaradi česar se ta naprava popolnoma ujema z vsakim centrom zabave, obenem pa zagotavlja skoraj neslišno delovanje vrhunskega hladilnega sistema, ki uporablja dva radialna hladilnika. Ta računalnik ima tudi možnost izklopa LED-osvetlitve, kar je bil še pred nekaj leti nemogoč dosežek inženiringa, vi pa se boste lahko popolnoma osredotočili na svojo igro.

Vklopite popolnoma nov način igranja z operacijskim sistemom SteamOS, ki je vnaprej nameščen in pripravljen na akcijo. Vpišite se s svojim obstoječim računom Steam ali ustvarite novega in dostopajte do tisočev različnih iger* ter se povežite z milijoni igričarjev*. Operacijski sistem SteamOS bo prikazal samo združljive igre, s čimer zagotavlja optimalno izkušnjo delovanja sistema Steam. V računalniku je že vgrajen trdi disk velikosti 1 TB, kar zagotavlja, da boste lahko naložili vse svoje najljubše igre. Poleg tega je na voljo tudi reža M.2 SATA SSD za razširitev. To je enaka izkušnja sistema Steam, v kateri vsak dan uživa na milijone igričarjev, ki je zdaj optimizirana in na dosegu vaših prstov.

*Igre niso vključene, potrebna je internetna povezava.

Odstranite trn v peti akcijskih iger na računalniku s priloženim revolucionarnim kontrolerjem Steam in uživajte v boljšem nadzoru nad natančnostjo. Kontroler ponuja dve igralni palici (trackpad), haptične povratne informacije HD, dvostopenjske sprožilnike, gumbe z oprijemom na zadnji strani in popolno prilagajanje krmilne sheme. Delite svoje krmilne sheme ali najdite najljubšo na spletu v skupnosti Steam Community.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku