Računalništvo, telefonija
02.10.2014 16:39

Deli z drugimi:

Share

Zotac ponuja inovacije na področju odvajanja toplote

Podjetje ZOTAC z novo arhitekturo NVIDIA Maxwell ponuja inovacije na področju odvajanja toplote. Na voljo sta dva nova modela serije visokozmogljivih grafičnih kartic GeForce GTX 980 in GTX 970.
ZOTAC ponuja inovacije na področju odvajanja toplote
ZOTAC ponuja inovacije na področju odvajanja toplote

Ta modela z arhitekturo NVIDIA Maxwell sta zdaj na voljo v prilagojenih različicah, med njimi pa sta tudi elitna različica AMP! Extreme in premium različica AMP! Omega.

Različica AMP! Extreme grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in 970 je namenjena najzahtevnejšim igralcem računalniških iger in navijalcem procesorjev. Nove tehnologije in izboljšave, kot so izboljšan hladilni sistem s trojnim ventilatorjem IceStorm s funkcijo ExoArmor, izboljšan krmilnik moči OC Plus in funkcija LIGHT.id, ponujajo izjemno zmogljivo grafično kartico za vse, ki so jim pomembni dober videz in natančne možnosti za uravnavanje funkcij.

Različica AMP! Omega grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in 970 meri še višje in ponuja PBC po meri, izboljšan sistem hlajenja z dvojnim ventilatorjem IceStorm in funkcijo ExoArmor, izboljšan krmilnik moči OC Plus in vezje Power+, vse v eni grafični kartici, ki odlično združuje videz in funkcionalnost.

IceStorm je najnaprednejši in najzmogljivejši sistem hlajenja podjetja ZOTAC do zdaj, ki se osredotoča na maksimalno pokritost zračnega toka, odvajanje toplote po čim večji površini, zmanjšanje turbulenc in nadzor vibracij. Večplastna strategija hlajenja z dvema ali tremi ventilatorji združuje najboljše toplotne zmogljivosti bakra in aluminija za brzdanje neverjetnih zmogljivosti najnovejših modelov kartic podjetja Nvidia in maksimalno odvajanje toplote, ki omogoča izredno tiho obratovanje pri nizkih temperaturah.

Funkcija ExoArmor pri različicah AMP! Extreme in AMP! Omega kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in GTX 970 pomaga pri usmerjanju zraka in zmanjšuje turbulence, kar omogoča enakomernejši pretok ter zmanjšanje vibracij in hrupa. Funkcija Carbon ExoArmor, s katero je opremljena le različica AMP! Extreme, uporablja tehniko vodnega hlajenja, ki daje ohišju ventilatorja in nosilni plošči videz ogljikovih vlaken. Edinstven odzivni dvobarvni sistem osvetljave LIGHT.id dodatno izboljša videz ter sveti z zeleno barvo pri običajni uporabi in rdečo barvo pri zahtevni uporabi. Če vam bolj ustreza, da je vaša kartica neopazna, lahko osvetljavo LIGHT.id tudi izklopite.

ZOTAC OC Plus je edinstven krmilnik za regulacijo moči, ki prek notranjega vodila in notranjega vmesnika USB programske opreme za navijanje ZOTAC FireStorm komunicira s procesorjem in omogoča podroben nadzor funkcij v realnem času ter pregled možnosti za navijanje. Oprema FireStorm ima izredno preprost vmesnik z možnostmi za hitro in natančno navijanje, samo za različice AMP! Extreme grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in GTX 970 pa je na voljo še nov način za igralce (Gamer Mode), ki omogoča natančno nastavitev napetosti za napredno navijanje in maksimalen izkoristek sposobnosti kartice.

Serija grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in 970 ponuja odlično učinkovitost in revolucionarne funkcije, kot so NVIDIA Super Resolution, GameWorks, GPU Boost 2.0, Adaptive Vertical Sync in prostorski zvok za izjemno tekočo ter osupljivo igralsko izkušnjo. Podpora za tehnologije NVIDIA GameStream, G-SYNC in SLI zagotavlja, da sta grafični kartici ZOTAC GeForce GTX 980 in GTX 970 s podporo za igranje na daljavo s tabličnim računalnikom NVIDIA Shield ali prenosno igralno konzolo, izjemno tekočim prikazom tehnologije G-SYNC in neverjetno kakovostjo slike prek vmesnika SLI resnično pripravljeni za naslednjo generacijo iger.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več