Računalništvo, telefonija
23.01.2014 12:47

Deli z drugimi:

Share

Znanje je pomembna konkurenčna prednost

Vsi vemo, da so zaposleni največji kapital podjetja in z vlaganjem v njihovo izobraževanje je podjetje lahko precej bolj uspešno. To še posebej velja za področje informatike, saj se prav IT-tehnologija bliskovito razvija in nadgradnja znanja je tako rekoč neizogibna.
Znanje je pomembna konkurenčna prednost
Znanje je pomembna konkurenčna prednost

Boljša izkoriščenost IT-tehnologije, skupaj z znanjem zaposlenih, je namreč ključ do povečanja konkurenčnosti podjetja. Zato na trgu dela tudi delodajalci vse pogosteje iščejo ustrezno usposobljen kader z večletnimi izkušnjami, ki bo takoj ob nastopu dela sposoben učinkovito opravljati svoje delovne naloge.

Ker je konkurenca velika, so pri iskanju zaposlitve znanje in izkušnje izrednega pomena. Zato morajo iskalci zaposlitve, če želijo biti konkurenčni, sami poskrbeti za investiranje v svoje znanje. Ker največkrat nimajo časa in denarja, da bi si lahko privoščili kvalitetna izobraževanja, se poslužujejo raznih cenejših alternativ. Kljub ogromni količini brezplačno dostopnih informacij na spletu pa se na ta način pridobljeno znanje še vedno ne more primerjati s tistim, ki ga poda posebej za to usposobljen strokovnjak z večletnimi izkušnjami. Dejstvo, da je za kvaliteto potrebno tudi nekaj več plačati, tukaj še vedno drži.

Kompas Xnet – Microsoft CPLS

Eden vodilnih ponudnikov IT-izobraževanj v Sloveniji, ki se lahko pohvali s strokovno zasedbo izjemno usposobljenih certificiranih predavateljev, je podjetje Kompas Xnet, d. o. o., ki je na trgu prisotno že več kot 20 let. Certificiran Microsoftov CPLS-partner v Sloveniji so že od leta 2001, zato so pri podjetju pooblaščeni tudi za izvajanje uradnih tečajev MS.

V njihovi ponudbi boste našli tako računalniške tečaje za popolne začetnike kot tudi izobraževanja in delavnice za naprednejše uporabnike in najzahtevnejše IT-strokovnjake. Za vse tiste, ki vam primanjkuje časa, ponujajo tudi možnost individualnega izobraževanja. V njihovem izpitnem centru lahko opravljate tudi uradne izpite Prometric ali Certiport, ki so osnova za pridobitev različnih kompetenc in certifikatov. Pred kratkim je podjetje Kompas Xnet postalo tudi predstavnik Slovenije v združenju Microsoftovih izobraževalnih centrov – LLPA, kjer sodeluje 23 držav iz cele Evrope.

Poleg IT-izobraževanj pa v podjetju Kompas Xnet izvajajo tudi druge storitve s področja informatike. Kot Microsoftovega partnerja jih glede na rezultate njihove ankete o zadovoljstvu stranke že nekaj let zapored uvrščajo v sam vrh IT-ponudnikov. Tako so tudi v začetku letošnjega leta ponovno beležili nadpovprečne rezultate v svetovnem merilu in v državi.

Ko boste torej iskali zanesljivega IT-partnerja za področje informatike, bo Kompas Xnet zagotovo prava izbira.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KOMPAS XNET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri KOMPAS XNET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KOMPAS XNET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35