Monitorji
26.08.2022 11:03
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivost in produktivnost kadarkoli in kjerkoli: Philips Monitors predstavlja nov prenosni monitor

V današnjem svetu hitrega tempa je mobilnost odločilna značilnost vsakdanjega življenja – večja mobilnost pa zahteva večjo prilagodljivost. Zato je Philips Monitors predstavil popolnoma nov in lahek 16-palčni prenosni monitor Philips 16B1P3302.

Bogat s funkcijami, a hkrati izjemno prenosljiv za izboljšano zabavo in produktivnost – vse to v elegantnem, tankem in večkrat nagrajenem dizajnu.

Ključne funkcije

  • IPS LED tehnologija širokega pogleda za pristne in natančne barve
  • 16:9 Full HD (1920 x 1080) zaslon za ostre in podrobne slike
  • En dvojno oklopljen USB kabel, za večjo prilagodljivost in manj nereda s kabli
  • Gledanje na dveh zaslonih za večjo produktivnost
  • USB-A s funkcijo DisplayLink za preprosto predstavitev in skupno rabo
  • Lahek, zložljiv, nagrajen dizajn za prilagodljivost s stilom

Prenosni monitor Philips 16B1P3302 je bil narejen za današnji aktiven življenjski slog na poti. Mimo tradicionalnega delovnega okolja in delovnega življenja, pozdravljamo hibridno delo in izjemno prilagodljivost. Ta model združuje funkcije fiksnega monitorja za povečanje produktivnosti in zmogljivosti z enostavno prenosljivostjo prenosnika.

Ko prenosljivost sreča produktivnost

Philips 16B1P3302 ima vse funkcije, potrebne za enostavno produktivnost v različnih delovnih kontekstih, od tankih pisarniških namiznih računalnikov do dela na daljavo in vseh vrst mobilnih delovnih rešitev. Njegov izboljšan 16:9 Full HD zaslon s funkcijo SmartImage je kompakten za enostaven transport in shranjevanje, hkrati pa zagotavlja izjemen vizualni učinek z živimi barvami, ostrimi detajli in bogatim kontrastom. Tehnologija IPS zagotavlja velikodušne kote gledanja 178°/178°, tako da lahko uporabniki uživajo v prikazu iz skoraj katerega koli kota.

Prilagodljivost je z monitorjem Philips 16B1P3302 resnično zagotovljena, zahvaljujoč naboru funkcij, zasnovanih za olajšanje dela in igre na poti. Tanek, reverzibilni USB kabel monitorja je mehak in upogljiv, da se prilega v katero koli torbo, medtem ko priključki tipa C in tipa A uporabnikom omogočajo, da uživajo v videu visoke ločljivosti s pametnega telefona ali prenosnika, izkoristijo produktivnost z dvojnim zaslonom, napolnijo monitor, prenašajo podatke pri visokih hitrostih in uživajo v hitri, enostavni skupni rabi in predstavitvi.

Poleg teh prilagodljivih, visoko zmogljivih funkcij sta pri Philipsovemu modelu 16B1P3302 ključna udobje in dobro počutje, ki vključuje prilagodljivo nagibno stojalo, ki se lahko upogne od 0 do 90°, ter očem prijazen način LowBlue Mode in tehnologijo brez utripanja.

Philips 16B1P3302 je na voljo od julija dalje po priporočeni prodajni ceni 239 EUR.

Več na www.pchand.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Philips monitorji delo od doma

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888