Računalništvo, telefonija
Igre
29.11.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Želite velik in zmogljiv računalnik? Lenovo Legion T7 je odgovor!

Lenovo Legion T7-34IMZ5 Tower je izjemno zmogljiv gaming računalnik, zasnovan za navdušence nad igrami, ki si želijo izjemno izkušnjo igranja. Pri Lenovo so poskrbeli za kakovostne vgrajene komponente kot izjemno dobro zasnovano big tower ohišje.

Središče njegove moči je visokozmogljiv procesor Intel Core i7 ali Intel Core i9, ki zagotavlja izjemno hitrost in večopravilnost ter je namenjen najbolj zahtevnim uporabnikom, ki cenijo surovo moč in veliko slikic na sekundo pri modernih igrah. Osnovini malo manjši modeli Legion nosijo oznako T5 in so v primerjavi z modeli T7 malo manj zmogljivi. Modeli T7 so serijsko opremljeni z več dodatki med katerimi je tudi vodno hlajenje procesorja in imajo prostornino ohišja cca 34 litrov. Modeli T5 imajo zračno hlajene procesorje in prostornino ohišja 26 ali 27 litrov volumna!

Izjemna procesorska moč:

S procesorjem Intel Core i7 ali Intel Core i9  Legion T7-34IMZ5 brez težav poganja najnovejše igre in zahtevne aplikacije. S sposobnostjo hkratnega obvladovanja več nalog je ta računalnik idealen za igralce, ki želijo največ iz svojega sistema.  Novejše verzije vsebujejo procesorje novejših generacij 12th gen in 13th gen in so na voljo glede na sestav med 2500 in 4000 EUR. Sistemi z procesorji i7 desete in enajste generacije konfigurirani z grafikami Nvidia RTX 3070 z 8 GB spomina so v odelku LENOVO OUTLET MARIBOR na voljo za cene okoli 1500 EUR! Opisan procesor je sestav starejše verzije, ki je v odprodaji na voljo pri Notesniki.si po znižani ceni TUKAJ!

Grafična moč je pri podjetju Lenovo zaupana proizvajalcu NVIDIA:

Za brezkompromisno igralno izkušnjo poskrbi pri najnovejši konfiguraciji zmogljiva grafična kartica NVIDIA Geforce RTX 3070 z 8 GB spomina, ki podpira najnovejše grafične tehnologije. S tem se zagotovi gladko izrisovanje grafike in vrhunska vizualna doživetja, ne glede na to, ali gre za igranje najnovejših iger ali urejanje videoposnetkov. Vgrajen je kakovosten napajalnik z externim napajanjem, ki omogoča tudi menjavo grafične kartice za verzijo, ki vam bo najbolj ustrezala. Na voljo so seveda različne konfiguracije. Za manj zahtevne uporabnike so na voljo modeli T5 z grafikami RTX 2060, RTX 3060, RTX 3060Ti. Za bolj zahtevne pa so na voljo sistemi Legion T7 z grafikami Nvidia RTX 3070, 3070Ti in 3080 v Outlet odelku. Med najnovejšimi ponudbami pa so tudi modeli z RTX 4060, 4070, 4080 in 4090.

Odlično vodno hlajenje:

Lenovo Legion T7-34IMZ5 je opremljen z učinkovitim sistemom hlajenja, ki ohranja optimalno temperaturo med intenzivno uporabo. To je ključno za zagotavljanje stabilnega delovanja sistema tudi v najbolj zahtevnih situacijah. Vgrajeni so RGB ventilatorji za vnos zraka v ohišje in ventilatorji zadaj in zgoraj za vnos toplega zraka iz ohišja. Procesor ima vgrajeno vodno hlajenje. Vodno hlajenje zagotavlja boljše temperature in tiho delovanje.

Obsežen pomnilnik in shranjevanje:

Z velikim pomnilnikom in prostorom za shranjevanje lahko uporabniki uživajo v hitrem zagonu aplikacij ter shranjevanju velike količine podatkov, vključno z igrami, videoposnetki in drugimi datotekami. Modeli so serijsko opremljeni z 16 ali 32 GB spomina DDR4 3200 MHz. Možne so pa seveda tudi nadgradnje. Serijsko je v osnovno ploščo vstavljen 512 GB SSD NVME disk. Sistem pa ima seveda prostor tudi za dodatne diske.

Zasnova za gaming:

Legion T7-34IMZ5 ni le zmogljiv, ampak tudi estetsko dovršen. Ohišje z agresivnim dizajnom ne le izgleda odlično, ampak omogoča tudi enostavno nadgradnjo komponent, kar pomeni, da lahko uporabniki prilagajajo svoj sistem glede na svoje potrebe. Posebno pozornost so snovalci namenili hlajenju! Hladne komponente delajo bolj dolgo in so tudi bolj hitre!

Zaključek:

Lenovo Legion T7-34IMZ5 Tower je odlična izbira za tiste, ki si želijo vrhunski gaming računalnik, ki lahko brez težav poganja najnovejše igre in se spopada z zahtevnimi nalogami. Z združitvijo močnega procesorja, vrhunske grafične kartice in učinkovitega hlajenja ta računalnik postavlja nove standarde v svetu gaminga. Prednaloženi so Microsoft Windows 11 HOME ali Microsoft Windows 10 HOME! Posebnost sistemov Lenovo je programska oprema VANTAGE, ki vedno poskrbi da ste z najnovejšimi gonilniki na hitri in varni strani.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več