Računalništvo, telefonija
13.05.2020 07:42

Deli z drugimi:

Share

Že veste, koliko bo treba odšteti za novi Redmi Note 9 Pro Max?

Novi Redmi Note 9 Pro Max (6GB / 64GB) bo lahko naš že za preračunanih 202 evrov.
Novi Redmi Note 9 Pro Max (6GB / 64GB) bo lahko naš že za preračunanih 202 evrov.

Relativno poceni izdelki podjetja Xiaomi na področju pametnih mobilnih telefonov Android se lahko brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetij. To bo držalo tudi za njihovo novo družino pametnih mobilnih telefonov Redmi Note 9. Uporabnikom bo namreč kmalu na voljo za nakup naprednejši model Redmi Note 9 Pro Max, ki bo preko spletnih prodajal na voljo od 12. maja dalje.

Pametni mobilni telefon Redmi Note 9 Pro Max nas zagotovo ne bo razočaral, saj je opremljen z zaslonom z diagonalo 16,9-centimetrov oziroma 6,67-palcev in ločljivostjo FHD+, pri čemer je za spletno kamero na voljo “luknja” v zaslonu. Novost razpolaga še z glavnim fotoaparatom ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk, spletno kamero ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk in tehnologijo hitrega polnjenja moči 33 vatov. Naprava razpolaga z baterijo zmogljivosti 5.020 mAh.

Preostali trije fotoaparati pa razpolagajo s slikovnimi tipali ločljivosti osem milijonov slikovnih točk (ultra široka), pet milijonov slikovnih točk (makro) in dveh milijonov slikovnih točk (globinski). Preostala strojna oprema pa bo obsegala še štiri oziroma šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti oziroma 128 gigabajti pomnilnika. Za preračunavanje podatkov pa je na voljo osemjedrni mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 720G frekvence 2,3 gigahercev, ki bo brez težav kos tudi zahtevnejšim opravilom, vključno z igranjem računalniških iger.

Pametni mobilni telefon Redmi Note 9 Pro Max je na voljo v modri, beli in črni barvi. Poleg tega bo na voljo z različnimi količinami sistemskega in vgrajenega pomnilnika. Več o modelih in maloprodajnih cenah pametnega mobilnega telefona Redmi Note 9 Pro Max je na voljo spodaj.

Redmi Note 9 Pro Max (6GB / 64GB) – preračunanih 202 evrov

Redmi Note 9 Pro Max ( 6 GB / 128 GB) – preračunanih 219 evrov

Redmi Note 9 Pro Max (8 GB / 128 GB) – preračunanih 244 evrov


Prijavi napako v članku