Računalništvo, telefonija
08.06.2012 13:52

Deli z drugimi:

Share

Že 20 let na Miškini poti

Že 20 let na Miškini poti
Že 20 let na Miškini poti

V mesecu maju 2012 so v podjetju Miška d.o.o. obeležili 20. obletnico obstoja delovanja, na kar so ustanovitelji in zaposleni izredno ponosni. “Še posebej, ko se ozremo na pot, ki smo jo prehodili”, pravijo. Miška je svojo pot kot družinska dejavnost začela v prostorih nekdanjega vrtca, nato je mnogo let rasla na temeljih trdega dela ter nenehnega spremljanja razvoja in trendov. Miškini začetki so povezani z računalniško šolo za otroke, seminarji za učitelje in tudi druge uporabnike. Delo smo razširili s ponudbo varnostnih rešitev in ob 20. obletnici se lahko pohvalimo z našim produktom Code Secure, katerega lahko umestimo ob bok varnostnim rešitvam tudi po svetu. V sklopu projekta E-šolstvo še danes skupaj s partnerji uspešno izvajamo usposabljanja za učitelje na šolah in razvijamo standard e-kompetentnega učitelja.

Leta 2007 je Miška d.o.o. svojo pot združila s skupino FMC s ciljem, da uporabnikom nudi razširjeno ponudbo celovitih rešitev.

Največja nagrada na poti vsakega podjetja so rezultati, saj ti potrjujejo, da so bili trud, timsko delo in trdo delo poplačani. V Miški so leta 2004 pridobili certifikat sistema vodenja kakovosti ISO9001:2008, nekaj let kasneje pa tudi certifikat za sistem varovanja informacij ISO27001:2005.

“Kaj prinaša prihodnost, ni mogoče predvideti, vendar lahko zagotovimo, da bomo v podjetju Miška d.o.o. še naprej sledili začrtanim ciljem, uresničevali nove projekte ter s svojim znanjem skušali kar najbolj doprinesti tako domačemu kot tujemu prostoru. Cilji v prihodnosti so uspešno umeščanje nove blagovne znamke za izobraževanja Miškina akademija, širjenje digitialnih interaktivnih rešitev ter postati vodilni ponudnik razvoja in trženja varnostnih rešitev. Še naprej želimo soustvarjati na področju šolstva, z usposabljanjem učiteljev za uporabo informacijsko-komunikacijske tehnologije pri poučevanju in učenju ter pri razvoju standarda e-kompetentnega učitelja.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Miška d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Miška d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

MIŠKA na konferenci informacijska varnost

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Miška d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku