Programska oprema
15.08.2008 09:05

Deli z drugimi:

Share

Združenje Linksysovega in Ciscovega partnerskega programa

Cisco je objavil, da pridružuje storitve in sredstva programa Linksys Small-Business Channel Partner Program v svoj priznani program za partnerje Cisco Channel Partner Program, in sicer v okviru razvoja Ciscove strategije za uveljavljanje malih in srednje velikih podjetij (SMB) na tržišču. To pomeni, da bodo izdelke iz serije Linksys Business vključili v zbirko izdelkov za mala in srednje velika podjetja in Ciscovim partnerjem zagotovili dostop do različnih rešitev, kjer bodo imeli tudi več izbire in tudi več možnosti za zaslužek.

Integracija SMB prodaje preko partnerjev in tehnologije je odraz širše usmeritve podjetja na priložnosti, ki jih nudi to tržišče, s poudarkom na segmentu malih podjetij. V začetku poletja je Cisco ustanovil svet Small Business Council, ki skrbi za globalno usklajevanje vseh funkcij strategije malih podjetij in uvajanja na tržišče. Svet zagotavlja, da imajo mala podjetja in partnerji dostop do najbolj obširne in inovativne zbirke tehnoloških rešitev v industriji komunikacije. Svet Small Business Council vodijo trije Ciscovi dolgoletni sodelavci: Sue Bostrom, direktorica trženja in izvršna podpredsednica, Keith Goodwin, podpredsednik oddelka Worldwide Channels, in Ian Pennell, podpredsednik skupine Small Business Technology Group.

Več kot 20.000 globalnih Linksys partnerjev bo imelo priložnost postati član Ciscovega partnerskega programa. Za zagotovitev nemotenega dostopa do virov in orodij imajo člani zveze Linksys Partner Connection (LPC) do 16. septembra 2008 možnost, da postanejo Ciscovi registrirani partnerji. Prednosti članstva so med drugim dostop do demo opreme, finančnih pobud, podpore pri prodaji prek orodja Small Business Market Managers, ustvarjanja novih prodajnih priložnosti prek spletnih strani za mala in srednje velika podjetja na spletnem mestu Cisco.com in dostop do marketinških virov, kot sta Cisco Campaign Builder in Cisco Partner Central.

Cisco in Linksys bosta poskrbela, da bo prehod partnerjev potekal brez težav in sta v podporo združevanju razvila možnost prehoda v posameznih fazah. Linksys partnerji bodo lahko v postopnih korakih brez težav vstopili v Ciscov partnerski program: dobili bodo uporabniško identifikacijsko številko in geslo za dostop do programa in registracijskega obrazca, ki ga bodo lahko izpolnili v manj kot 30 minutah. Potrditev o vstopu v program bodo prejeli v 48 urah po oddaji obrazca.

Širitev v partnerski program SMB ne bo vplivala na osnovno usmeritev Linksysa. Linksys ostaja namreč Ciscov oddelek, zadolžen za razvoj rešitev in izdelkov za potrošnike, ki jih ponujajo v maloprodaji in v spletnih prodajalnah.


Prijavi napako v članku