Računalništvo, telefonija
09.03.2007 08:19

Deli z drugimi:

Share

Zavezništvo Authenexa in Aventaila

Authenex (vodilni ponudnik stroškovno učinkovitih rešitev avtentikacije in inkripcije), je objavil zavezništvo, ki bo organizacijam omogočilo uporabo sistema popolnoma varnega dostopa, ki združuje najboljše iz dveh varnostnih področij. Skupno delovanje predstavlja rešitev oddaljenega dostopa, ki je stroškovno učinkovita, enostavna za upravljanje in varna pred zlorabami.

Aventail je prvo SSL VPN rešitev predstavil že leta 1997. Danes zadovoljuje komunikacijske potrebe več kot 2.5 milijona oddaljenih uporabnikov po vsem svetu z zagotavljanjem varnega dostopa do aplikacij in virov znotraj organizacije iz kateregakoli računalnika ali mobilne naprave, kjerkoli in kadarkoli. Družina Aventail Smart Technology SSL VPN naprav povečuje produktivnost tako končnih uporabnikov kot IT osebja, obenem pa povečuje varnost ter znižuje stroške.

Authenex organizacijam vseh velikosti pomaga zaščititi integriteto omrežij in njihovih podatkov. Njihovi produkti omogočajo nadzor oddaljenega, LAN in web dostopa, kriptiranje in varovanje mobilnih shramb podatkov, kriptiranje končne točke (datotek in medijev), varno izmenjavo podatkov in varno hrambo ter uporabo digitalnih certifikatov in podpisov.

“Organizacije so preprosto varnejše, ko združijo dve metodi avtentikacije z VPN povezavo,” pravi Richard Ting, podpredsednik regije Azija Pacifik, Aventail. “Authenex ima odlične proizvode in veselimo se partnerskega sodelovanja z njimi.”

Nova strateška naveza strankam omogoča združevanje najboljšega iz obeh svetov: najboljše SSL VPN prehode z najnaprednejšimi dvofaktorskimi avtentikacijskimi rešitvami, sistemom ASAS®. Ta pomemben paket ponuja prilagodljiv in varen oddaljeni dostop, primeren za organizacije vseh velikosti. Sistem ASAS omogoča oddaljenim uporabnikom, da se avtenticirajo v Aventail SSL prehod z digitalnim certifikatom in/ali enkratnim avtentikacijskim z geslom. Po vzpostavitvi povezave Aventail zagotavlja, da komunikacija med oddaljenim uporabnikom in virom znotraj organizacije ostane varna.

“Aventail je znan kot napredno misleča organizacija, vedno korak pred svojim časom,” je povedal Sharon Lim, manager pri Authenex. “Naše sodelovanje in partnerstvo je tako enostavno smiselno.”


Prijavi napako v članku