Računalništvo, telefonija
10.09.2021 15:00

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo XLAB, Saop, Dinit in iPROM

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Digitalni svet se še naprej hitro razvija, tako da IT delavcem v enaki meri prinaša priložnosti in nove izzive. Hitrost razvoja se bo verjetno še povečala, saj umetna inteligenca, avtomatizacija in inovacije v oblaku še naprej spreminjajo podobo panog v vseh sektorjih. Že sedaj se tehnološki napredek opazi v povečanju iskanja tehničnega in IT kadra.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

iprom logotip

Podjetje iPROM, pionir na področju razvoja tehnologij za digitalno oglaševanje, širi razvojno ekipo in v svoje vrste vabi tri nove sodelavce. Front-end razvijalec (m/ž) bo skrbel za samostojen razvoj administrativnega sistema in sodeloval pri razvoju najnaprednejše platforme za digitalno oglaševanje v regiji Adriatic.

JavaScript razvijalec (m/ž) bo dobil edinstveno priložnost, ki združuje praktično delo na razvojnih projektih, sodelovanje pri razvoju platforme za digitalno oglaševanje in neprestano inoviranje na področju marketing.

Vabijo tudi tržnika tehnoloških rešitev za digitalne medije (m/ž) s strastjo, zanimanjem in zanosom na področjih spletnih oglaševalskih tehnologij, programatičnega ekosistema in razvoja novih poslovnih modelov.

Z navdušenjem avtomatiziraš vse, kar se da avtomatizirati? Krotiš kompleksne IT infrastrukture? Vnašaš red v velike podatkovne centre? S strastjo razvijaš orodja, ki jih uporabljajo vodilna svetovna podjetja? Te veseli sodelovanje v odprtokodnih skupnostih? Delo z največjim odprtokodnim podjetjem na svetu? Pridruži se mednarodni ekipi XLAB kot razvijalec zalednih sistemov (m/ž).

Povezovanje gospodarstva in izobraževanja je ključ za razvoj države
2_logo-saop-2017

Zaradi prenove produktov podjetje Saop širi ekipo 8 Scrum teamov, ki že vrsto let ustvarjajo vodilne poslovne rešitve za najrazličnejša podjetja, računovodske hiše in javne organizacije v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Dinit Card Services je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve na področju procesiranja kartic in plačil. Zaradi širitve ekipe in prevzema novih odgovornosti ter zadolžitev znotraj švicarske bančne skupine Cornèr Group vabijo v ekipo več »full stack« in »backend« Java razvijalcev (m/ž). Delo obsega načrtovanje, razvoj in vzdrževanje bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več

ONEDRONE d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 041 688 150