Računalništvo, telefonija
02.07.2020 18:55
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimivi tiskalnik Creality 3D Ender-3

3D tiskalnik Creality 3D Ender-3 Pro vas zagotovo ne bo razočaral!
3D tiskalnik Creality 3D Ender-3 Pro vas zagotovo ne bo razočaral!

Uporabniki vse bolj posegajo po tridimenzionalnih (3D) tiskalnikih, saj so postali zmogljivi in cenovno dostopni. Poleg same tehnologije je fascinantna predvsem hitra in enostavna izdelava fizičnega modela izdelka. Z uporabo različnih filamentov lahko ustvarimo izdelke, ki imajo uporabno vrednost, pa naj so to igrače ali kaj bolj resnega.

Posebej zanimiv je 3D tiskalnik Creality 3D Ender-3 , ki ga ponuja spletni trgovec TomTop za 270,60 evrov, in sicer na TEJ POVEZAVI. Tu gre za izredno natančen 3D tiskalnik, saj možnost odstopanja znaša zgolj 0,1 milimetra. Poleg tega lahko tiska predmete, velike do 220 x 220 x 250 milimetrov. Doseže največjo hitrost tiskanja 180 mm/s pri debelini plasti 0,1 do 0,4 milimetra. Opremljen je z visokokakovstnim LCD zaslonom.

Kot filamente pa lahko uporabite PLA, ABS, TPU in vrsto drugih. Uporaben je lahko tudi za modeliranje igrač in drugih izdelkov ali njihovih delov. Tiskalnik Ender 3 je eden boljših tiskalnikov na trgu, seveda v svojem razredu. Sam tiskalnik meri 44 x 41 x 46,5 centimetra. Za 3D tiskalnik Creality 3D Ender-3, ki ga ponuja spletni trgovec TomTop na TEJ POVEZAVI, boste odšteli 270,60 evrov. Vmes je bil še izdatneje znižan na dobrih 150 evrov, je pa tudi cena 270,60 evrov od prvotne znižana za 13 %. Vsekakor preverite na povezavi, saj je ceno ponudnik že nekajkrat spremenil.

Pri tem velja še omeniti, da se tridimenzionalni tiskalnik Creality 3D Ender-3 nahaja v evropskem skladišču, zato ne bomo plačali carinskih dajatev. Poleg tega so stroški pošiljanja v Slovenijo povsem brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Ceno lahko spletni trgovec spremeni, zato jo preverite na povezavah v članku, ki vodijo na spletno stran trgovca. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku