Slušalke
Igre
10.06.2022 19:34

Deli z drugimi:

Share

Zanimive gaming slušalke, s katerimi boste izstopali (ušesa se da tudi sneti)

Foto: Hekka
Foto: Hekka

Gaming oprema je navadno posebna. Vse se sveti in na splošno je vsa računalniška periferija, namenjena igranju iger, videti atraktivno. Zakaj si torej ne omislite kakovostnih slušalk, s katerimi boste zagotovo kos “gamerskemu” oziroma igričarskemu v slogu?

Naglavne gaming slušalke Onikuma K9 z mačjimi ušesi so vsekakor videti posebne, tega jim ne gre oporekati. Zlahka pa si jih pri mlajši populaciji predstavljamo tudi med poslušanjem glasbe na sprehodu ali na poti v šolo. Če so vam okrasni mačji uhlji odveč, jih lahko seveda z lahkoto odstranite. Tudi na to so mislili, ko so jih ustvarili.

Zdaj so slušalke Onikuma K9 s promocijsko kodo Hekka29-10 v spletni trgovini Hekka na voljo po znižani ceni 29,24 €.

Naglavne slušalke Onikuma K9 imajo nastavljiv naglavni obroč, tako da so primerne za vsakogar. Odlikuje jih udobnost in vrsta nastavitev, s katerimi se uporabniška izkušnja še izboljša. Mehka pena bo poskrbela, da bodo ušesa lahko več ur udobno počivala v njihovem zavetju, medtem pa boste vi poslušali zvok igre, glasbe ali se morda pogovarjali s soigralcem. Opremljene so namreč tudi z mikrofonom – kot se spodobi. Pena za večje udobje je tudi na notranji strani naglavnega obroča, ki slušalki povezuje.

Seveda so združljive tako s prenosnimi kot osebnimi računalniki in konzolami za igranje iger.

Še nekaj zelo priročnega smo opazili. Slušalke imajo na kablu »gumb« za nastavitev jakosti zvoka in utišanje mikrofona. Krasi jih tudi RGB osvetlitev na zunanji strani leve in desne slušalke, zaradi česar jim gamerskega pridiha ne manjka.

Zdaj so slušalke Onikuma K9 s promocijsko kodo Hekka29-10 v spletni trgovini Hekka na voljo po znižani ceni 29,24 €. Ob naročilu bodite pozorni, saj je zgoraj kot država nastavljena Španija (ang. Spain). To morate spremeniti v Slovenia.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
gaming slušalke


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več