Telefoni
09.04.2018 20:00

Deli z drugimi:

Share

Zanimiv BLUBOO D5 PRO po še bolj zanimivi ceni!

Za telefon BLUBOO D5 PRO je treba odšteti zgolj 82,99 evrov!
Za telefon BLUBOO D5 PRO je treba odšteti zgolj 82,99 evrov!

Na spletni prodajalni www.tomtop.com so za nas ponovno pripravili ponudbo, ki je seveda nikakor ne gre spregledati. Spletna prodajalna je namreč po akcijski (predprodajni) ceni ponudila v prodajo pametni mobilni telefon BLUBOO D5 PRO, ki za resnično malo denarja ponuja veliko. Akcijska prodaja je na voljo na spletni povezavi https://www.tomtop.com/p-pz0261b-eu.html?aid=SL, za soliden pametni mobilni telefon pa bomo morali odšteti zgolj 82,99 evrov, kaj je zelo ugodna cena.

Čeprav je za pametni mobilni telefon BLUBOO D5 PRO v akcijski prodaji potrebno odšteti zgolj 82,99 evrov, nas ta vsaj zlahka ne bo pustil na cedilu. Ta je namreč opremljen s štirijedrnim procesorjem MediaTek MTK6737 frekvence 1,3 gigahercev, tremi gigabajti sistemskega pomnilnika, vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti prostora in baterijo kapacitete 2.700 miliamperskih ur. Tu so na voljo še 14-centimetrski (5,5-palčni) zaslon ločljivosti 1.280 x 640 slikovnih točk, ki ga pred poškodbami ščiti na praske relativno odporno zaščitno steklo.

Za zajem kakovostnih fotografij in opravljanje video konferenc pa ima pametni mobilni telefon BLUBOO D5 PRO na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in dovolj kakovostno spletno kamero ločljivosti osmih milijonov točk. Na vgrajenem pomnilniku pa je prednameščen mobilni operacijski sistem Android 7.0 Nougat z nekoliko prirejenim grafičnim vmesnikom. Tu pa vsekakor ne gre spregledati še zaslon z zelo tankimi robovi in podporo za hitro mobilno omrežje 4G/LTE. Poštnina za dostavo v slovenijo je seveda brezplačna.


Prijavi napako v članku