Računalništvo, telefonija
28.10.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Zanesljivo, varno in enostavno upravljanje poslovnih dokumentov in informacij

.. Takšno in drugačno dokumentacijo v podjetjih pogosto povezujejo z odvečnim delom, ki se mu vsi izogibajo. A tudi upravljanje dokumentacije doživlja boljše čase, k čemur je pripomogla digitalizacija procesov ..
Zanesljivo, varno in enostavno upravljanje poslovnih dokumentov in informacij
Zanesljivo, varno in enostavno upravljanje poslovnih dokumentov in informacij

Shranjevanje, hramba in arhiviranje dokumentacije, obdelava računov, iskanje natisnjenih podatkov in podobno – to je že pregovorno dolgočasno in rutinsko delo, poleg tega pa še zelo zamudno. Hitro lahko pride tudi do napak, ki si jih nihče v podjetju ne želi.

Z naprednimi, varnimi ter zanesljivimi rešitvami pa tudi upravljanje dokumentacije lahko postane otročje lahko in predvsem učinkovito. In prav enostavnost brezpapirnega poslovanja je tista pika na i, zaradi katere se poslovanje splača digitalizirati. Poleg tega so danes lahko rešitve ustvarjene po meri potreb vašega poslovanja.

M-Files – kjerkoli in kadarkoli

Konica Minolta M-Files so pametne in prilagodljive rešitve z učinkovitimi procesi arhiviranja, avtomatizacije obdelave računov ter drugih poslovnih dokumentov, obdelave poslovnih informacij neodvisno od vira in lokacije in sistematično hrambo v inteligentnem dokumentnem sistemu, ki poenostavijo vaše delo. Za vas bo pomembno predvsem to, da boste dokumentacijo in druge relevantne poslovne informacije vodili bolj učinkovito. Rešitev omogoča avtomatičen zajem dokumentov, s tem pa vam bo ostalo več časa za pomembne poslovne izzive, ki vas čakajo.

Poleg tega ne boste strogo vezani na pisarno, kar je v času, v katerem živimo, zelo pomembno. Ne glede na to, ali boste delali v pisarni ali doma, bodo dokumenti v oblaku lokalno in na daljavo na voljo vsem, ki jih potrebujejo. Prilagodljiva mednarodno uveljavljena rešitev in njena enostavna uporaba prepričata še tako skeptičnega uporabnika.

Konica Minolta se je namreč tudi letos pojavila v tržnem vodniku vodilne svetovne raziskovalne in svetovalne družbe Gartner, in sicer za storitve upravljanega tiskanja na digitalnem delovnem mestu.

Brez iskanja zadnje različice dokumenta

Mnoga podjetja se torej soočajo z novo resničnostjo, ki zahteva veliko prilagajanja. Kot zanimivost: v povprečju se dokument med svojim življenjskim ciklom kopira kar 19-krat. Zaradi tega je težko najti in ohraniti najnovejšo različico. Kadar ni osrednjega, lahko dostopnega “skladišča” dokumentov, zapravljamo čas za iskanje ali ponovno ustvarjanje že obstoječih dokumentov, ki jih ne najdemo. Zato je tako pomembno, da imamo vse lahko dostopno in na enem mestu.

V M-Files obstaja samo 1 (zadnja) različica vsakega dokumenta, ki je vedno posodobljena. Hkrati pa M-Files ohranja celotno zgodovino sprememb dokumenta, z možnostjo povrnitve v vsakem trenutku, s čimer zagotavljamo tako imenovano revizijsko sled. M-Files omogoča zaposlenim tudi, da na enostaven in varen način delijo vsebino s sodelavci in poslovnimi partnerji, ne da bi se bilo treba zanašati na sisteme tretjih strank, kot na primer Dropbox.

Vse pod nadzorom

Dokumentni sistem Konica Minolta M-Files vas torej opremi s popolnim elektronskim delovnim procesom in e-podpisovanjem – tudi iz mobilnih naprav. To zaposlenim omogoča, da hitreje in brez težav opravijo delo, ne da bi se zanašali na papir.

Digitalna tehnologija bo v podjetju zagotovo izboljšala preglednost, saj boste vedno vedeli, kje in pri kom se nahaja določena zadeva oziroma dokument. Pridobili boste vpogled v ozka grla ter za namene sledljivosti in skladnosti izkoristili popolno revizijsko sled.

Če na hitro povzamemo cilj rešitve Konica Minolta M-Files, bo vaše poslovanje zagotovo postalo pametnejše, preglednejše, bolj varno in kar je najpomembneje, pripravljeno na izzive današnjega časa. Poleg tega si M-Files lahko privošči vsako podjetje in je rešitev, namenjena tudi ekipam, ki štejejo samo 5 uporabnikov.

Glavne prednosti M-Files:

  • enostavno iskanje dokumentov po ključnih besedah v eni bazi,
  • varno in zanesljivo arhiviranje lokalno ali v oblaku,
  • elektronsko arhiviranje ter upravljanje podatkov in vsebin,
  • avtomatizacijo obdelave računov,
  • vpogled v ozka grla in popolna revizijska sled,
  • popolnoma nadomešča vse druge storitve v oblaku,
  • dostop do platforme v oblaku prek osebnega računalnika, prenosnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika,
  • profesionalno varnost, enostavnost in preglednost.

Za dodatne informacije kontaktirajte:

Tomaž Špendal | 041 202 713
tomaz.spendal@konicaminolta.si
Več na www.konicaminolta.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku