Obvestila podjetij
29.09.2010 14:27
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zamenjajte internet, vendar brez bolečin

Veliko ljudi se odloča za menjavo ponudnika storitev interneta, telefonije in televizije, saj je dandanes menjava zelo hitra in enostavna. Odločitev pa je toliko lažja, če ob tem še konkretno prihranite …
Zamenjajte internet, vendar brez bolečin
Zamenjajte internet, vendar brez bolečin

1. Ne bojte se preklopiti! Ste imeli v preteklosti slabe izkušnje pri menjavi ponudnika in ste celo ostali brez internetne povezave več dni? Danes do teh težav ne prihaja več, saj je menjava ponudnika hitrejša, neboleča in enostavna. Pomembno je, da se prepričate, kdo izmed ponudnikov na trgu vam omogoča, da boste lahko med preklopom ves čas nemoteno brskali po internetu.

2. Ne zapravljajte denarja za nakup osnovne opreme! Na Amisu so vam namreč na voljo naročniški paketi, kjer brezplačno prejmete vso osnovno opremo za priklop interneta in digitalne televizije nove generacije.

3. Ponudnik naj uredi vse postopke za prehod med operaterji. Prepustite torej vse skrbi ponudniku, saj vam bo le ta izvedel vse potrebne dogovore za prehod z vašim obstoječim ponudnikom.

4. Pomembno je vedeti – časovne vezave niso edina opcija. Kot primer vam lahko navedemo naročniške pakete Amis, kjer vse storitve televizije, interneta in telefonije lahko naročite in uporabljate brez kakršne koli pogodbene časovne vezave.

5. Obstoječo telefonsko številko lahko obdržite in jo pri nekaterih ponudnikih prenesete brez dodatnih stroškov.

6. Nadvse koristno – samo pri Amisu lahko gledate televizijske oddaje, ki ste jih zamudili.

Ste vedeli zakaj 90 odstotkov naročnikov AmisTV 2.0 uporablja ukaze »Časovni preskok«? Ker je fino in preprosto! Zakaj bi se obremenjevali kdaj bo na sporedu TV dnevnik? Ali pa celo zamudili razočarane gospodinje. Brez panike, s »Časovnim preskokom« si jih lahko ogledate kar za 2 dni nazaj.

Vse kar morate vedeti o menjavi internetnega ponudnika si preberite na izbirniku paketov.

Priporočam vam Amis – se splača

Izberite Trojko – zdaj za ceno Enke, z najbolj napredno in vsebinsko pestro digitalno AmisTV 2.0 na trgu! Paketi vsebujejo tudi brezplačno telefonijo, s katero boste izdatno prihranili ter super hitri, varni in zanesljiv internet! Akcija velja za vse pakete Trojka in Dvojka, sedaj samo za 22 EUR/mesec, kar polnih 5 mesecev!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku