Računalništvo, telefonija
23.06.2013 12:02

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je QlikView vodilno sodobno BI orodje?

QlikView je po ocenah družbe Gartner in drugih analitskih hiš vodilno sodobno orodje za raziskovanje in odkrivanje podatkov. QlikView Business Discovery platforma omogoča popolnoma samostojno poslovno poročanje, ki poslovnim uporabnikom daje moč pri sprejemanju inovativnih odločitev.
QlikView je na voljo na vseh napravah
QlikView je na voljo na vseh napravah

QlikView ponuja odgovore toliko hitro, koliko hitro Vi lahko postavljate vprašanja.

Zagotavlja naravno pot od podatkov do odločitev. Nihče ne sprejema odločitev samo na podlagi številk, ampak tudi na podlagi spoznanj iz sveta, ki nas obkroža, vključujoč konverzacijo z drugimi, nepričakovanih odkritij, novic in številnih drugih dejavnikov.

QlikView vnesene inpute inkorporira v proces prinašanja odločitev. Skupaj s kolegi lahko generirate skupne zaključke v realnem času, raziskujete podatke, razumete povezave in prihajate do spoznanj, ki vam bodo omogočile, da poslovne probleme rešujete na nove načine. Lahko izkoristite to, kar najdete na določenem mestu v določenem času, ker Vam je QlikView na razpolaganju s katerega koli aparata.

Če nepričakovano prejmete naročilo 10.000 kosov izdelka, ki ga nimate na zalogi, se prijavite v svojo prodajno aplikacijo, skladišče ali naročilo neposredno z mobilnega aparata, vnesete svoj komentar, razpravljate o problemu s člani ekipe in naredite prvi korak k rešitvi.

QlikView poslovno poročanje je odlično za vse uporabnike.

Daje moč poslovnim uporabnikom

QlikView poslovnim uporabnikom dovoljuje interakcijo s podatki brez kakršnih koli omejitev in jim na ta način omogoča vpoglede, ki si jih niso mogli niti zamisliti.

Omogoča IT profesionalcem samostojno poslovno poročanje

QlikView omogoča IT ljudem ustvarjanje popolnih, samostojnih BI izkušenj, z ohranjanjem varnosti podatkov, njihove kakovosti in enostavnega upravljanja.


Olajšuje življenje BI profesionalcem / programerjem

QlikView poslovnim analitikom in BI programerjem, olajšuje ustvarjanje revolucionarnih BI aplikacij, ki jih lahko uporabniki samostojno menjajo in bogatijo v skladu s spremembami pogojev poslovanja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADACTA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADACTA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADACTA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku