18.10.2021 09:31
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zagotovite si zajamčeno ceno elektrike in obročno odplačevanje naprav

Iščete hladilnik, pralni stroj ali skiro z ugodnimi pogoji odplačevanja? Kaj pa, če vam povemo, da lahko poleg tega sklenete paket električne energije po zajamčeni ceni? Sliši se neverjetno, a je še kako realno!
Ekstra je ponudba, sestavljena iz naprave, ki jo odplačujete po obrokih brez obresti, in paketa električne energije.
Ekstra je ponudba, sestavljena iz naprave, ki jo odplačujete po obrokih brez obresti, in paketa električne energije.

Ne nergajte, ko se vam pokvari pralno-sušilni stroj, električni skiro ali televizija – raje to vzemite kot priložnost, da poleg nove naprave uredite še nov paket električne energije.  Posebna ponudba podjetja E 3 omogoča prav to. E3 Ekstra je ponudba, sestavljena iz naprave, ki jo odplačujete po obrokih brez obresti, in paketa električne energije. Mesečni obroki bodo dodani kar na vaš račun za električno energijo. Da bi bilo vse skupaj še bolj enostavno, nakup opravite prek spletne trgovine podjetja E 3.

Kar 23 mesecev zajamčena cena

S ponudbo E3 Ekstra boste torej ob vezavi na paket elektrike z zajamčeno ceno lahko kupili izbrano napravo na do 24 obrokov. Kako pa je z elektriko? Mesečni znesek bo izračunan na osnovi vaše porabe po cenah in pogojih posameznega paketa. E 3 omogoča zajamčene cene kar 23 mesecev, kolikor znaša čas vezave, kar je ob trenutnih novicah o podražitvah energentov, ki se obetajo, zelo obetavna informacija.

Ekstra enostaven spletni nakup

Preostane vam le še, da v E3 Trgovini izberete želeno napravo iz ponudbe E3 Ekstra in svojo izbiro dodate v košarico. Prikaže se vam celoten znesek naprave, ki se v naslednjih korakih naročila razdeli na 24 obrokov. Kliknete gumb “Na blagajno”, nato se prijavite ali registrirajte v MOJ E3. Izpolnete naročilnico s svojimi podatki in podatki merilnega mesta, izberete naslov za dostavo in pregledate prikaz plačila na obroke ter oddate naročilo.

Po obdelavi naročila na elektronski naslov prejmete vse dokumente za končno izvedbo vašega naročila, ki ga dokončno potrdite s podpisom pogodbe oziroma s plačilom predračuna.  Ekstra enostavno! Dostavna služba je takrat že v nizkem štartu in vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na naslov, ki ste ga navedli v naročilnici. Ekstra priročno!

Od pralnega stroja in skiroja do telefona

Izbitrate  lahko med pestro paleto naprav, ki so na voljo z vnaprej določenim paketom elektrike. V akcijski ponudbi, ki traja do 31. 10. 2021, sta to paketa:

  • E3 Zeleni, ki vključuje samo energijo iz obnovljivih virov energije, ali
  • E3 Udobni, ki vam z univerzalno ceno energije omogoča brezskrbnost.

V ponudbi najdete kakovostne izdelke za dom, vključno s pralno-sušilnim strojem LG, ki vas bo razvajal s kapaciteto pranja 9 kg in sušenja 6 kg. Podjetje LG  ima v ponudbi tudi hladilnik z zmrzovalnikom, ki zagotavlja prihranke in se lahko pohvali s posebej vzdržljivim kompresorjem z 10-letno garancijo.

Delate od doma ali potrebujete računalnik za prosti čas. Onda prenosni računalnik bo poskrbel, da bo z vami vedno in povsod. Priložena spletna kamera, 8 GB RAM in 256 GB SSD disk ter naložen Microsoft Windows 10 Home edition z uradno licenco je popoln paket.

Da boste vedno in povsod lahko poklicali svoje bližnje, pa poskrbi mobilni telefon Doro. Ne gre za najbolj zmogljiv pametni telefon, ki ga lahko dobite na trgu, navdušil pa bo tiste, ki imate ločene tipke raje od virtualne tipkovnice. Kljub temu boste uživali v fotografijah, videoposnetkih, Facebooku, WhatsAppu in še več.

Za vedno čist dom bosta poskrbela pokončni akumulatorski sesalnik Conga sesalnik RockStar 900 in Xiaomi Mi robotski sesalnik, ki bo poskrbel, da bo dom vsak dan čist ne da bi vam bilo treba poprijeti za sesalnik. Medtem, ko bo robotski sesalnik skrbel za čistočo, se boste vi lahko zapeljali z električnim skirojem Xiaomi Mi e-skiro Scooter Pro 2. Prihodnost mobilnosti je električna, zato že danes poskrbite za to, da boste na skiroju drseli mimo prometnih zamaškov.

Poleg že omenjenih paketov E3 Udobni in E3 Zeleni lahko izbirate med paketoma E3 Napredni (elektronsko poslovanje in dvotarifno merjenje) E3 Preprosti (samo električna energija, račun prejmete po pošti).


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

Omni komunikacije d.o.o.

Stare Črnuče 9, 1000 Ljubljana, Tel: 040 726 280
Tehnologije, ki so se pred leti zdele nemogoče, so danes resničnost. Vedno več podjetij se odloča za avtomatizacijo svojih procesov. Avtomatizacija, ki je eden izmed ključnih ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

NARVIS d.o.o.

Cesta XIV. divizije 5, 2000 Maribor, Tel: 02 620 35 90
Potrebujete kakovostne IT storitve, računalniško podporo in poslovne IT rešitve na ključ? Podjetje Narvis d.o.o. z najsodobnejšimi znanji zagotavlja kakovostno delovanje IT opreme ... Več