Igre
23.04.2013 09:24
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Začenja se Microsoft NT konferenca

Microsoftova NT konferenca se pričenja danes ob 9.00 na Bledu v Festivalni dvorani Bled.
Microsoftova NT konferenca se pričenja danes ob 9.00 v Festivalni dvorani Bled.
Microsoftova NT konferenca se pričenja danes ob 9.00 v Festivalni dvorani Bled.

Z letošnjim letom se je Microsoftova NT konferenca prestavila na Bled. Za to potezo so se odločili, ker menijo, da je večini Bled bližje kot Portorož. Konferenca bo trajala od 23. do 25. aprila. Udeležencem bo na voljo 89 predavanj in 16 delavnic, 10 seminarjev in 4 celodnevne delavnice. Predstavljeni bodo Windows 8, Windows Phone 8, Windows Server 2012 in nov Office.

Osrednja novost bo predstavitev novega Office 365 za podjetja. Novost v Sloveniji sta Office 365 Small Business Premium in Office 365 Midsize Business, ki sta že na voljo podjetjem za 12,80 in 12,30 € za uporabnika na mesec. Office 365 Small Business Premium je celovit paket za podjetja z do 25 zaposlenimi, Office Midsize Business pa je namenjen podjetjem z do 300 zaposlenimi. Oba vključujeta spletne in namizne različice programov Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access in še več. Office 365 Small Business Premium poleg tega vključuje še OneNote, Publisher in Lync. Ker gre za naročniške pakete, Office 365 ne vsebuje števil verzije programov. Ti bodo vedno posodobljeni na najnovejšo verzijo in dostopni povsod. Uporabnik pa si jih bo lahko namestil na kar 5 svoj naprav hkrati.

Poleg letošnje spremembe lokacije, lahko drugo leto od Microsoft NT konference pričakujemo še spremembo terminov. Tridnevni dogodek bodo namreč preoblikovali v 3 enodnevne dogodke, ki bodo razporejeni čez celo leto.

Kot vsako leto, je na NT konferenci kot medijski sponzor prisoten tudi medij Računalniške novice.


Prijavi napako v članku