Avtomoto
Življenjski slog
09.09.2022 14:14
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zabavno električno kolo za dobrih 800 evrov

Z električnimi kolesi lahko pozabite na težave, ko na delo pridete prepoteni ali spopadanje z vzponi. Ostali vam bodo le najboljši trenutki kolesarjenja. Nič več sedenja v prometu, od točke A do točke B boste prišli spočiti in sproščeni, saj e-kolesa poudarijo tisto najboljšo lastnost kolesarjenja, zabava. Električna tehnologija se bliskovito širi, kar je za potrošnike dobra novica, saj je nekoč ekskluzivna tehnologija sedaj na voljo tudi širši javnosti in to po ugodni ceni. To dokazuje tudi novo električno kolo Samebike JG20, ki ga lahko TUKAJ dobite za ugodnih 849,99 €.

Električno kolo Samebike JG20: glavne značilnosti

E-kolo Samebike JG20 je izdelano iz robustne aluminijaste konstrukcije, ki dovoljuje nosilnosti do 150 kilogramov. Opremljen je z zmogljivim 350 W motorjem, ki omogoča hitrosti do 32 kilometrov na uro in premagovanje 14-stopinjskih vzponov. Na voljo so trije načini vožnje: čisti električni način, sistem pomoči in klasično kolesarjenje.

Litijeva 10 Ah baterija dostavi dovolj energije za do 40 kilometrov dosega v električnem načinu in do 80 kilometrov v načinu pomoči. Na krmilniku je LCD zaslon, ki prikazuje stanje baterije, hitrost, prevožene kilometre in podobno. Hvaležni boste za 7-stopenjski menjalnik, ki se prilagaja vašemu stilu vožnje in različnim površinam.

Za varnost skrbijo sprednje in zadnje kolutne zavore ter pnevmatike, ki zagotavljajo dober oprijem. Ponoči boste vidni po zaslugi svetlega žarometa in rdečega odsevnika. Za udobno vožnjo pa bodo skrbele sprednje vilice in udoben sedež.

Samebike JG20 je električno kolo s športnim videzom, ki ga lahko tudi zložite in pospravite v prtljažnik ali odnesete kar v pisarno.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam e-kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna kolesa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE (FIŠ)

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84
Dobro fakulteto naredijo dobri profesorji in ne lepi zidovi Veliko pozornost usmerjajo v zaposlovanje predavateljev in raziskovalcev, ki imajo poleg doktorata znanosti na področju, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več