Življenjski slog
02.04.2024 15:15

Deli z drugimi:

Share

Za začetek laserskega graviranja potrebujete slabih 300 €

Laserski gravirni stroji so popestrili svet ustvarjalnega izražanja in personalizacije. Prinašajo neskončne možnosti hobijistom in amaterjem, ki želijo svoje ideje prenesti na različne materiale. Na spletni strani www.tomtop.com je trenutno znižan laserski gravirni stroj Swiitol C18 Pro. Dobite ga lahko za 289 € z akcijsko kodo SW18PR, dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

Swiitol C18 Pro je vrhunski laserski gravirni stroj, ki postavlja nove standarde v industriji zahvaljujoč svoji vodilni sposobnosti rezanja in inovativni tehnologiji. Ta napredni stroj uporablja novo svetlobno vir s 50mm dolžino gorišča, ki omogoča neprimerljivo učinkovitost in kakovost rezanja ter natančnost. Z nadgrajeno tehnologijo stiskanja dvojnih točk je lasersko fokusno območje zmanjšano na zgolj 0.08*0.08mm, omogoča pa rezanje 10mm debelega balzovega lesa, 10mm Paulownije, 5mm vezanega lesa iz lipovega lesa in 12mm debelega črnega akrila. Stroj lahko neposredno gravira na kovine kot so nerjaveče jeklo, keramiko, steklo in druge materiale, pri čemer hitrost graviranja in rezanja presega tradicionalne modele za 40%, kar je primerljivo z učinkom 90W CO₂ laserskega gravirnega stroja.

Swiitol C18 Pro prinaša tudi dvakratno povečanje hitrosti graviranja, dosegajoč hitrosti do 30000mm/min, z optimalno hitrostjo 24000mm/min. Ta stroj je idealen tako za industrijske uporabnike kot za posameznike, saj izboljšuje delovno učinkovitost in skrajšuje čas proizvodnje. Inovacija se nadaljuje z njegovo novo strukturo, ki vključuje linearni drsni tir in dizajn verižne cisterne, kar izboljša strukturno natančnost in optimizira razporeditev ožičenja, s čimer se povečata natančnost in stabilnost izdelka. Poleg tega ta zasnova zmanjšuje hrup in vibracije stroja, kar zagotavlja boljše delovno okolje.

Z velikim gravirnim območjem 400x400mm stroj zadosti različnim potrebam po graviranju. Swiitol C18 Pro je opremljen z integriranim vijakom, ki nadomešča kombinirano spojko in združuje koračni motor in vijak, kar omogoča natančnejše gibanje laserja in večjo vzdržljivost spojke. Novo fokusno napravo je mogoče natančneje nastaviti, kar izboljšuje kakovost rezanja in olajša postopek. Fokusne enote so prilagojene za materiale različnih debelin.

Več pa na www.tomtop.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več