Računalništvo, telefonija
07.09.2005 07:08

Deli z drugimi:

Share

Z Voljatelom do interneta prek ADSL-a

Družba VOLJATEL telekomunikacije d.d. pozdravlja razvezavo ISDN-ja in ADSL-a ter predstavlja svojo najnovejšo ponudbo dostopa do interneta s paketi storitev VOLJADSL/VOLJADSL plus. Uporabnikom so na voljo štirje naročniški paketi z različno pasovno širino, neomejenim dostopom in možnostjo priklopa IP-telefonije. S storitvijo VOLJA IP telefonija je telefoniranje v nacionalno in mednarodna fiksna in mobilna omrežja cenovno ugodnejše. Novi naročniki paketa VOLJADSL plus, ki bodo razmerje sklenili do konca septembra, bodo deležni posebne ponudbe, in sicer brezplačne spletne kamere USB.

Družba VOLJATEL pozdravlja odločitev nacionalnega operaterja, da še pred napovedanim rokom nakupa storitve ADSL ne pogojuje več z nakupom tehnologije ISDN. V VOLJATEL-u so od uvedbe lastne ponudbe dostopa do interneta prek priključka ADSL opozarjali, da za pogojevanje z ISDN-jem ni tehnološke podlage in da v Evropi tovrstna praksa ne obstaja. Razvezava bo v Sloveniji vzpostavila konkurenčnejše okolje, večje zadovoljstvo uporabnikov in razmah uporabe širokopasovnega interneta, ki se že kaže v močno povečanem povpraševanju po storitvah Voljatela.

“V VOLJATEl-u smo zadovoljni z razvezavo ISDN-ja in ADSL-a, ki se je zgodila z včerajšnjim dnem,” je povedal direktor družbe VOLJATEL Wilhelm Reichmann. “Menimo, da ta razvezava pomaga pri povečevanju trga potencialnih uporabnikov ADSL-a (torej sedaj vseh lastnikov telefonskih priključkov) in obenem omogoča konkurenčnejše okolje za alternativne ponudnike širokopasovnega dostopa do interneta.”

Družba VOLJATEL je svojo ponudbo obogatila s privlačnimi naročniškimi paketi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne uporabnike. V ponudbi sta dve storitvi s po štirimi naročniškimi paketi. Širokopasovni dostop do interneta omogoča storitev VOLJADSL, VOLJADSL plus pa poleg širokopasovnega dostopa do interneta ponuja tudi IP-telefonijo. Pri obeh storitvah so na voljo štirje cenovno privlačni naročniški paketi z neomejenim dostopom do interneta in različnimi hitrostmi prenosa podatkov. Naročniški paket na storitev VOLJADSL 10x ponuja pasovno širino 512/128 Kb/s, mesečna naročnina nanj znaša 6.290 SIT z DDV; paket VOLJADSL 20x omogoča hitrost 1024/256 Kb/s za mesečni strošek 6.990 SIT; paket VOLJADSL 40x ima hitrost 2048/384 Kb/s in ceno 8.990 SIT; paket VOLJADSL 80x pa nudi pasovno širino 4096/512 Kb/s, mesečna naročnina nanj pa znaša 10.690 SIT.

Storitev VOLJADSL plus ponuja enake naročniške pakete kot VOLJADSL, v mesečni strošek naročnine pa je vključena tudi naročnina na storitev IP-telefonija. Uporaba IP-telefonije se ne razlikuje od klasične telefonije. Z njo uporabnik pridobi dve negeografski telefonski številki (ki ju v primeru selitve obdrži) in možnost kakovostnega telefoniranja po konkurenčnih cenah v nacionalno in mednarodna fiksna in mobilna omrežja, ob tem pa obdrži svoj analogni telefonski aparat. Klici med uporabniki v VOLJATEL-ovem omrežju so brezplačni, klici v domače stacionarno omrežje stanejo 5,50 SIT/min z DDV, klici v mobilno omrežje operaterja Vega 29 SIT/min, v mednarodna omrežja pa lahko uporabniki kličejo že za 24 SIT/min. Cena za naročniški paket 10x je 7.280 SIT, za paket 20x 7.980 SIT, za paket 40x 9.980 SIT, za paket 80x pa je treba odšteti 11.680 SIT.
Več o cenah na www.volja.net

V vse naročniške pakete je vključenih 50 sporočil SMS. Prve tri mesece lahko naročniki kateregakoli paketa brezplačno uporabljajo programsko opremo za internetno varnost PC-cillin. Ob sklenitvi kateregakoli naročniškega razmerja za 24 mesecev sta modem in namestitev priključka brezplačna, prav tako je brezplačna priključnina na storitev VOLJA IP telefonija. Do konca septembra je VOLJATEL za vse nove naročnike paketov VOLJADSL plus pripravil posebno ponudbo – brezplačno spletno kamero USB.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več