Računalništvo, telefonija
22.06.2016 16:54

Deli z drugimi:

Share

Z obvladanjem Microsoft Office orodij do višje urne postavke

Z obvladanjem Microsoft Office orodij do višje urne postavke
Z obvladanjem Microsoft Office orodij do višje urne postavke

Ste ob uporabi Microsoft Office orodij kdaj naleteli na pomanjkanje znanja? Odlično poznavanje orodij kot so Excel, Word, Outlook in PowerPoint je danes predpogoj za delo, ki vključuje uporabo računalnika. V kolikor bo potencialni delodajalec na razgovoru za delo zaznal, da v katerem od omenjenih orodij niste najbolj suvereni, obstaja velika verjetnost, da vas je s seznama kandidatov za delo v istem trenutku odstranil.


V času svojega študija ste zagotovo pridobili kar nekaj teoretičnih napotkov, ko pa jih je potrebno uporabiti v praksi v večini primerov nastane zadrega. Obvladovanje Excelovih vrtilnih tabel dandanes ni več prednost, temveč osnova, prav tako smo na delovnem mestu nenehno obdani z raznimi predstavitvami projektov v PowerPoint-u, ki nam lahko zaradi pomanjkanja znanja povzročijo veliko nevšečnosti. Ponesrečeno iskanje funkcij za urejanje elektronske pošte in iskanje rešitev uporabe le teh po spletu, nam lahko vzame dragocene minute našega delovnega časa. Pogosto se srečujemo tudi s prihodi mlajših sodelavcev, ki so jim omenjena orodja način življenja in ne nujno zlo za prebroditev delovnika. Vse to lahko vpliva na našo samozavest, kar je hitro opazno tako nadrejenim kot našim strankam.


Za vas imamo 4 vprašanja:

  • Bi znali s pomočjo Excela izdelati vrtilno tabelo?

  • Imate težave z oblikovanjem odsekov in spajanjem dokumentov v Word-u?

  • V Outlook-u zorganizirate sestanek in uvozite bazo kontaktov v manj kot minuti?

  • Morate dobro razmisliti kako dodajati opombe v vašo PowerPoint predstavitev in ustvariti organigram?

Izobraževalni center Housing Co. je za vas pripravil paket spletnih tečajev najbolj razširjenih Microsoft Office orodij – Word, Excel, Outlook in PowerPoint, po izjemno nizki ceni. Tečaji so namenjeni uporabnikom, ki ste že seznanjeni z omenjenimi orodji in bi si želeli olajšati delo, izboljšati kakovost ter povečati učinkovitost na vašem delovnem mestu. Tečaji se bodo izvajali preko spleta, vsi udeleženci pa boste prejeli tudi posnetke, ki vam bodo v pomoč pri kasnejšem utrjevanju znanja. Po končanem izobraževanju boste prejeli diplome za vsa zgoraj omenjena orodja. Podrobnejše informacije o paketu tečajev MS Office orodij si lahko ogledate tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku