Računalništvo, telefonija
30.05.2017 12:23

Deli z drugimi:

Share

Z nakupom telefona OnePlus 3T ne gre več odlašati!

Pametni mobilni telefon OnePlus 3T bo po vsej verjetnosti mogoče kupiti le še nekaj tednov.
Pametni mobilni telefon OnePlus 3T bo po vsej verjetnosti mogoče kupiti le še nekaj tednov.

Pri podjetju OnePlus so konec lanskega leta pripravili enega najzmogljivejših pametnih mobilnih telefonov z Androidom, ki temelji na osnovi predhodne uspešnice OnePlus 3. Govorimo o telefonu OnePlus 3T, katerega glavna prednost je hitri procesor Snapdragon 821. Z njim so namreč uporabniki pridobili tako večjo zmogljivost kot večjo avtonomijo delovanja, saj je Snapdragon 821 pri delovanju energijsko znatno bolj varčen od predhodnika Snapdragon 820. Cenejši model ima za shranjevanje podatkov na voljo 64 gigabajtov prostora, dražji pa kar 128 gigabajtov.

Če že dalj časa razmišljate o nakupu pametnega mobilnega telefona OnePlus 3T je sedaj skrajni čas, da se odločite za njegov nakup. Podjetje OnePlus je namreč najavilo, da bo s prvim junijem ustavilo proizvodnjo sicer zelo priljubljenega pametnega mobilnega telefona. To pomeni, da bomo pametni mobilni telefon OnePlus 3T lahko kupili le še tam, kjer bodo na voljo zaloge. Ker gre za relativno priljubljen mobilni telefon, bodo njegove zaloge skoraj zagotovo pošlje v zgolj nekaj tednih.

Podjetje OnePlus končuje proizvodnjo pametnega mobilnega telefona 3T zaradi tega, ker želi vse proizvodne kapacitete preusmeriti v prihajajoči telefon OnePlus 5. Tu bo šlo za nedvomno za enega najzmogljivejših telefonov Android, saj bo ta po vsej verjetnosti opremljen z zmogljivim procesorjem Snapdragon 835, sistemskim pomnilnikom kapacitete šest gigabajtov in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 128 gigabajtov. Na voljo bo tudi bralnik prstnih odtisov in vse redkeje uporabljen 3,5-milimetrski priključek za slušalke. Za prikazovanje slike bo po vsej verjetnosti še vedno na voljo 14-centimetrski oziroma 5,5-palčni zaslon visoke ločljivosti. Dolgo avtonomijo delovanja naj bi telefonu OnePlus 5 zagotavljala baterija zmogljivosti 3.600 miliamper ur, ki se bo polnila kar 25 odstotkov hitreje kot pri predhodniku. Za zajem superkakovostnih fotografij bosta na voljo dva digitalna fotoaparata ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, ki bosta postavljena v navpični položaj. Zmogljiv telefon OnePlus 5 naj bi na trg prispel še letos poleti, pričakovati pa je, da bo v primerjavi s konkurenco na voljo po precej ugodnejši ceni.


Prijavi napako v članku