Programska oprema
05.01.2012 12:22
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

YouTube kot predvajalnik glasbe

Je spletna aplikacija Tubalr izpolnila vaša pričakovanja?
Je spletna aplikacija Tubalr izpolnila vaša pričakovanja?

Večina izmed nas uporablja portal YouTube kot predvajalnik glasbe in to kljub temu, da je z njim relativno veliko dela. Ko se zaključi skladba, se moramo namreč ponovno priklopiti na portal in poiskati novo glasbo. Da bi lahko polno uživali v glasbi s portala YouTube, je 23-letni programer iz Atlante pripravil nadvse zanimivo spletno aplikacijo z imenom Tubalr.

Aplikacija Tubalr na portalu Youtube poišče najboljše skladbe izbranega izvajalca in jih razvrsti v seznam. Če obožujemo glasbo različnih izvajalcev imamo na voljo možnost, da nam aplikacija samodejno poišče glasbo, ki se ujema z našimi željami oziroma okusom. Če dvakrat vpišemo istega izvajalca, aplikacija spremeni vrstni red predvajanja glasbe, tako da nam ni nikoli dolgčas.

Programer Cody Stewart je spletno aplikacijo pripravil kot referenčni izdelek za iskanje nove zaposlitve. Kljub temu se je aplikacija Tubalr hitro prijela pri ljubiteljih glasbe. Na njej je namreč doslej okoli dva tisoč uporabnikov opravilo več kot 124 tisoč poizvedb. Ni slabo za projekt, ki je bil namenjen zgolj kot sredstvo za zaposlitev. O uporabnosti spletne aplikacije Tubalr se lahko prepričate tudi sami. Ta je namreč na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/KOwxF.

Vas zanima več iz te teme?
YouTube iskalnik

Prijavi napako v članku