Računalništvo, telefonija
05.05.2008 09:57

Deli z drugimi:

Share

Xlab podaril dobrodelni organizaciji Women Are Dreamers Too

Xlab, slovensko razvojno podjetje svetovno priljubljenih spletnih orodij za komunikacijo, delo in sodelovanje na daljavo, je sporočilo, da podarja paket Strežniške licence ISL Online neprofitni tehnični iniciativi Women Are Dreamers Too v korist žrtvam nasilja doma. Ker je Xlab pred nedavnim vpeljal paket Vse v Enem, donacija pravzaprav zajema štiri izdelke: ISL Light (podpora strankam na daljavo), ISL Groop (spletni sestanek), ISL AlwaysOn (dostop do oddaljenega računalnika) in ISL Pronto (spletni pogovor v živo). Iniciativi, ki s svetovanjem in dobrim infrastrukturnim zaledjem vodi stranke do vzpostavitve lastnega posla in s tem osamosvojitve od nasilnega partnerja na dolgi rok, je donacija več kot dobrodošla.

Podjetje Xlab je darovalo paket Strežniška licenca ISL Online, da bi pomagalo organizaciji WaDt pri tehnični podpori strankam kjerkoli na svetu. Brezplačno za vse zaposlene v organizaciji WaDt nudi ISL Online kot samostojni sistem niz orodij za takojšnjo podporo na daljavo, spletni sestanek, pogovor preko spletne strani v živo in dostop na oddaljen računalnik. Z ISL Light-om za podporo na daljavo operaterji WaDt vidijo namizje računalnika oddaljene stranke, prevzamejo nadzor nad njeno tipkovnico in miško, prenašajo datoteke med obema računalnikoma in komunicirajo preko vgrajenega tekstovnega klepeta, zvoka in videa. Operaterji tako rešijo težavo sami, obenem pa stranki pokažejo, kako jo lahko v prihodnje odpravi sama.

“ISL Light prinaša koristi vsem našim strankam, sedanjim in bodočim, kajti sedaj se prvič uspešno soočamo z vprašanji povezanosti, varnosti in pravočasne uporabe cele vrste poslovnih aplikacij, ki jih imamo v naših računalniških laboratorijih, strežnikih in drugem, kar prej ni bilo takoj in brez problemov dosegljivo našim uporabnicam,” pravi dr. Cindy Williams, izvršna direktorica WaDt.
“Preden smo odkrili ISL Light, smo za podporo našim strankam na daljavo uporabljali VNC, ki pa smo ga zaradi precejšnje omejenosti delovanja hitro prerasli. Odkar uporabljamo ISL Light, je postalo hitro in učinkovito povezavanje z oddaljenim računalnikom samoumevno,” razlaga ga. Williams. “ISL Light je v veliko pomoč tako strankam kot tudi prostovoljnim tehničnim svetovalcem, razpršenim po S in J Ameriki ter Švedski, saj sedaj raznovrstne računalniške probleme rešijo bistveno hitreje in enostavneje. Poleg tega je varnost, ki jo zagotavlja ISL Light, na izredno visoki ravni z dodatnimi mehanizmi, ki jih pri drugih izdelkih prej nismo srečali.”


Prijavi napako v članku