Računalništvo, telefonija
23.11.2018 12:04

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Mi Store prihaja v Zagreb. Bomo kmalu na vrsti še mi?

Upajmo, da bo Xiaomi svojo fizično trgovina Mi Store kmalu odprl tudi pri nas.
Upajmo, da bo Xiaomi svojo fizično trgovina Mi Store kmalu odprl tudi pri nas.

Pred kratkim smo poročali, da je podjetje Xiaomi v centru Londona odprlo njegovo supermoderno fizično trgovino Xiaomi Mi Store (http://bit.ly/2KqGxW8). V njej imajo obiskovalci možnost preizkusiti izdelek pred nakupom, na voljo pa imajo najbolj priljubljene modele, kot sta na primer Xiaomi Pocophone F1 in Redmi Note 6 Pro. Poleg tega stranke v fizični trgovini podjetja Xiaomi uživajo tudi druge prednosti nakupa izdelkov iz uradnih trgovin, kot sta na primer uveljavljanje garancije in servisna podpora. V fizični trgovini so izdelki seveda na voljo po zelo privlačnih cenah.

Le nekaj dni za tem pa so pri podjetju Xiaomi najavili, da bodo podobno trgovino kmalu odprli še v Zagrebu, in sicer v prvi polovici decembra v nakupovalnem centru Zagreb Arena. To pomeni, da nam bodo izdelki podjetja Xiaomi v fizični obliki na voljo še bližje kot doslej. V trgovini bomo našli bogato paleto pametnih mobilnih telefonov, kot so Mi 8 Pro, Mi 8 Lite in Redmi Note 6 Pro. Poleg tega bodo tu na voljo še slušalke za pametne mobilne telefone, USB polnilci mobilnih naprav in avto polnilci, robotski sesalniki, električne zobne ščetke ter naprave Xiaomi, ki nam bodo za relativno nizko ceno močno olajšali vsakdanje moderno in prenatrpano življenje.

Upajmo, da se bo podjetje Xiaomi za podoben podvig kmalu odločilo še pri nas. Čeprav datum, kdaj se bo to dejansko zgodilo kitajsko podjetje še ni razkrilo, verjamemo, da se bo to zgodilo v prvi polovici naslednjega leta.


Prijavi napako v članku