Strojna oprema
22.07.2008 08:06

Deli z drugimi:

Share

Xerox Phaser

Družba Xerox je na slovenskem trgu predstavila nov, cenovno ugoden večfunkcijski tiskalnik Phaser 3100MFP, ki je že dosegljiv v lokalni mreži partnerjev. Črno-beli novinec, ki prihaja v dveh različicah, prinaša malim in srednje velikim podjetjem preprosto in cenovno ugodno poslovanje.

Hitrost natisa znaša do 21 strani na minuto, večfunkcijska naprava pa poleg vrhunskega kopiranja in možnosti tiskanja ponuja tudi črno-belo in barvno skeniranje neposredno na računalnik in pošiljanje po elektronski pošti. Uporabnike bo razveselila tudi zmogljiva programska oprema za optično prepoznavo znakov, ki omogoča pretvorbo dokumentov na papirju v elektronsko obliko, k večji prilagodljivosti delovanja pa bo prispevala tudi tipkovnica za urejanje imenika faks številk.

Na voljo sta dva različna modela večfunkcijske naprave Phaser, ki se med seboj razlikujeta predvsem po tem, da ima Phaser 3100MFP/X dodatno možnost faksiranja in sistem avtomatičnega podajanja papirja ADF, ki ju model 3100MFP/S ne podpira. Oba z načinom varčevanja s tonerjem (ECO Mode) in skladnostjo z okoljskim standardom Energy Star prispevata k večji zaščiti okolja, sta pa tudi del Xeroxove globalne pobude Green World Alliance, ki spodbuja uporabnike, naj reciklirajo in se znebijo odpada na način, ki bo čim manj vplival na okolje.


Prijavi napako v članku