Računalništvo, telefonija
19.03.2008 11:33
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xerox osvojil priznanje

Računalniška revija CRN je družbi Xerox podelila naziv “Channel Champion 2008”. Prestižno priznanje je družba prejela v okviru študije CRN Channel Champions, in sicer v kategorijah barvni tiskalniki za delovne skupine in večfunkcijski tiskalniki.

S skoraj 25-letnimi izkušnjami zagotavlja revija CRN ponudnikom rešitev in tehnološkim integratorjem pomembne in zanesljive informacije ter analize, ki jih potrebujejo za rast prodaje podjetja. V letošnji študiji je sodelovalo več kot 2000 ponudnikov rešitev, ki so skupaj s trgovci ocenjevali lastnosti, kot so kakovost izdelka, zanesljivost, finančne prednosti, zadovoljstvo, in podporne programe za partnerje.

Xerox skrbi za rast poslovanja trgovcev po vsem svetu s širokim naborom izdelkov in programov. Družba nenehno nadgrajuje partnerske programe z izobraževanji, nagradami in dostopom do še več izdelkov in rešitev, pred kratkim pa je predstavila tudi številne novosti v liniji barvnih rešitev. Med njimi sta tudi barvna laserska tiskalnika Phaser 6125 in Phaser 6130, barvni tiskalnik Phaser 8860 ter večfunkcijska tiskalnika Phaser 8860 MFP in WorkCentre 7200.


Prijavi napako v članku