Strojna oprema
11.10.2005 10:57

Deli z drugimi:

Share

Xerox Docu Color 250

Korporacija Xerox je za boljše poslovanje grafičnih studijev in fotokopirnic predstavila novo multifunkcijsko napravo z visoko kakovostjo odtisa slik in naprednimi funkcijami za hitro ter enostavno opravljanje tako barvnih odtisov kot tudi vsakdanjih poslovnih dokumentov.

Docu Color 250 je zasnovan za dvig Xeroxove pozicije na ekskluzivnem trgu “barvne lahke produkcije”, kjer uporabniki, kot so oglaševalske agencije, oblikovalske firme, oddelki produktnega marketinga, zahtevajo kakovostnejše ter hitrejše odtise brez dodatnih stroškov, ki ponavadi spremljajo visokostorilnostno produkcijo barvnih sistemov.

Po predvidevanjih raziskovalne firme IDC bo med leti 2004 do 2009 število barvnih laserskih multifunkcijskih naprav zraslo za 25 odstotkov, ta trg pa bo do leta 2009 po predvidevanjih predstavljal 2,3 milijarde dolarjev.

DocuColor 250 uporablja posebno Xeroxovo lasersko tehnologijo 32 žarkov za hitrejšo stopnjo ter ločljivost branja teksta in slik. V primerjavi s tradicionalnim laserjem 2 žarkov zagotavlja Xeroxova laserska tehnologija večjo kakovost slike, vključno z natančnostjo odtisa in minimalno vidnostjo senc, kar je ponavadi značilnost dražjih naprav. Ponuja tudi tisk z ločljivostjo 2.400*2.400 pik na palec brez kompromitiranja hitrosti natisa. Slike vsebujejo 5,7 milijonov pik na palec, kar je 16-krat boljša ločljivost od konkurenčnih produktov in tudi boljše od Xeroxovega najbolje prodajanega barvnega multifunkcijskega sistema DocuColor 12.

DocuColor 250 lahko tiska ali kopira 50 barvnih strani na minuto in 65 črno-belih strani na minuto. Produkt se ponaša s hitrim natisom prve strani, ki je 7,8 sekund za barvno kopijo in 4,3 sekunde za črno-belo kopijo. Ponaša se tudi z nenadkriljivim ogrevalnim časom, ki je 150 sekund.

Multifunkcijski sistem 250 zagotavlja nemoteno delovanje in zanesljivost, ki jo uporabniki potrebujejo, da ostanejo produktivni. Na sistemu so posebni opozorilni znaki, ki nakazujejo izpraznjenost tonerja, to pa uporabnikom omogoča, da pravočasno zamenjajo kartuše, medtem ko nemoteno opravljajo nadaljne tiskarske naloge. Uporabniki prihranijo čas tudi s programiranjem uporabniškega vmesnika z običajnimi nastavitvami za dostop do najbolj uporabnih lastnosti, kot je na primer oblikovanje brošur ali dostop do shranjenih opravil.

Kontroler EFI Fiery, ki je integriran v sistem, omogoča uporabnikom hitro tiskanje kompleksnih dokumentov, upravljanje z vrstnim redom tiskarskih opravil na večih napravah ter opravljanjem hitrih digitalnih barvnih produkcijskih del. Strežnik EFI Fiery je opremljen z 2 GHz procesorjem za lažje upravljanje z velikimi dokumenti.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več