Digitalizacija
01.04.2024 10:05

Deli z drugimi:

Share

WEBSI Digitalni presežki Slovenije 2024: Slovita žirija, povej, kdo prvi v deželi je tej

WEBSI Digitalni presežki Slovenije bodo tudi letos, že 13. leto zapored, z velikim ponosom in še večjo odgovornostjo podelili prestižne WEBSI nagrade.
Vir: Websi
Vir: Websi

Letos pod sloganom »Slovita žirija, povej, kdo prvi v deželi je tej« bodo slovenski javnosti predstavili tiste, ki so v preteklem letu najbolj izstopali in s tem krojili slovenski digitalni prostor.

Viktorija Radojević Mavrič, direktorica področja marketinga v Mercator, d. o. o.

Prijave v tekmovanje WEBSI 2024 so se odprle v sredo, 13. marca 2024, in bodo odprte vse do petka, 17. maja 2024. Zgodnjo (cenejšo) prijavo si je možno zagotoviti do torka, 23. aprila.

Letošnji 128-članski žiriji, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij, bo predsedovala Viktorija Radojević Mavrič, direktorica področja marketinga v Mercator, d. o. o. »V veliko čast mi je, da bom letos kot predsednica žirije WEBSI vodila izjemno strokovno ekipo ter prispevala k razvoju stroke. Skupaj s kolegi se veselimo prijavljenih del in izbora najboljših kreativnih rešitev,” je ob tem povedala predsednica WEBSI žirije 2024.

Novosti letošnjega tekmovanja so kategorije, ki so jih organizatorji tokrat razvrstili v 5 skupin:

  • Panoge: Digitalni projekti po panogah (8 kategorij)
  • Tehnologije: Digitalni projekti glede na uporabljene tehnologije (7 kategorij)
  • Kanali: Digitalni projekti glede na kanale distribucije (7 kategorij)
  • Narava: Digitalni projekti glede na naravo projekta (4 kategorije)
  • Digitalni projekti, ki jih bo ocenjevala ožja žirija (3 kategorije)

Žirija bo tako na WEBSI dnevu skupno podelila 34 nagrad, med njimi tudi nagrade za Generalnega WEBSI prvaka 2024, Naj agencijo 2024, Naj naročnika 2024 in Naj digitalca. Skupaj z Argeto bodo tudi letos podelili nagrado za Mlade digitalce.

WEBSI dan 2024

Projekt se bo tradicionalno zaključil z WEBSI dnevom, ki bo potekal 12. septembra 2024, v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne WEBSI nagrade. Več informacij najdete na www.websi.si.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Websi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več