Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
16.06.2022 11:56
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WEBSI 2022 z rekordnim številom prijavljenih projektov

Največje tekmovanje za digitalne presežke v Sloveniji je letos ponovno zabeležilo rekordno število prijavljenih projektov. Kar 180 prijavljenih del se bo tokrat potegovalo za osvojitev prestižnih WEBSI nagrad. Poslovna in strokovna žirija sta z ocenjevanjem del začeli že v petek, 10. junija, zmagovalci tekmovanja pa bodo razglašeni na WEBSI dnevu 2022 - Festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja.
Foto: WEBSI
Foto: WEBSI

Vse podrobnosti o tekmovanju WEBSI najdete na websi.si.

Tekmovanje WEBSI se lahko tudi letos pohvali z rekordnim številom prijavljenih projektov. Kar 180 se jih bo v 28 različnih kategorijah, potegovalo za osvojitev skupno 35 WEBSI nagrad. Te bodo podelili 15. septembra, na sedaj že tradicionalnem WEBSI dnevu v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Ocenjevanje prijavljenih projektov

108-članska žirija, ki jo sestavljajo ugledni in izkušeni strokovnjaki ter praktiki z digitalnega poslovanja, marketinga in video produkcije, je v petek, 10. junija, zavihala rokave in začela z ocenjevanjem vseh prijavljenih projektov. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in svoje priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualiziranem poročilu.

Zasedanje ožje WEBSI žirije

Svoje delo začenja tudi ožja žirija – 12 članov poslovne in strokovne žirije, ki bodo pod vodstvom predsednika WEBSI žirije, Dražena Vranješa Kosija, strokovnjaka za marketing pri BMW Group Slovenija, podelili nagrade v treh kategorijah: Naj digitalec oziroma digitalka, najučinkovitejši digitalni projekt in naj digitalna kampanja 2022. Ožja žirija bo zasedala v torek, 21. junija, na Dvoru Jezeršek. Tja se bodo člani žirije odpeljali s floto BMW avtomobilov.

WEBSI dan – Festival slovenskega digitalnega komuniciranja

Projekt se bo tradicionalno zaključil z WEBSI dnevom 2022 – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal v četrtek, 15. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, kjer bodo lahko udeleženci uživali ob zanimivih  predavanjih iz sveta marketinga, odnosov z javnostmi in oglaševanja, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne WEBSI nagrade. Ob koncu tekmovanja bo izšel tudi WEBSI dosje, kjer bodo predstavljeni vsi projekti in njihovi ustvarjalci.

Vsi, ki se želijo udeležiti WEBSI dneva, si lahko svojo cenejšo vstopnico po ceni 99eur + ddv, zagotovijo do 8. julija.

Več informacij najdete na www.websi.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Websi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več