Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
16.06.2022 11:56
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WEBSI 2022 z rekordnim številom prijavljenih projektov

Največje tekmovanje za digitalne presežke v Sloveniji je letos ponovno zabeležilo rekordno število prijavljenih projektov. Kar 180 prijavljenih del se bo tokrat potegovalo za osvojitev prestižnih WEBSI nagrad. Poslovna in strokovna žirija sta z ocenjevanjem del začeli že v petek, 10. junija, zmagovalci tekmovanja pa bodo razglašeni na WEBSI dnevu 2022 - Festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja.
Foto: WEBSI
Foto: WEBSI

Vse podrobnosti o tekmovanju WEBSI najdete na websi.si.

Tekmovanje WEBSI se lahko tudi letos pohvali z rekordnim številom prijavljenih projektov. Kar 180 se jih bo v 28 različnih kategorijah, potegovalo za osvojitev skupno 35 WEBSI nagrad. Te bodo podelili 15. septembra, na sedaj že tradicionalnem WEBSI dnevu v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Ocenjevanje prijavljenih projektov

108-članska žirija, ki jo sestavljajo ugledni in izkušeni strokovnjaki ter praktiki z digitalnega poslovanja, marketinga in video produkcije, je v petek, 10. junija, zavihala rokave in začela z ocenjevanjem vseh prijavljenih projektov. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in svoje priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualiziranem poročilu.

Zasedanje ožje WEBSI žirije

Svoje delo začenja tudi ožja žirija – 12 članov poslovne in strokovne žirije, ki bodo pod vodstvom predsednika WEBSI žirije, Dražena Vranješa Kosija, strokovnjaka za marketing pri BMW Group Slovenija, podelili nagrade v treh kategorijah: Naj digitalec oziroma digitalka, najučinkovitejši digitalni projekt in naj digitalna kampanja 2022. Ožja žirija bo zasedala v torek, 21. junija, na Dvoru Jezeršek. Tja se bodo člani žirije odpeljali s floto BMW avtomobilov.

WEBSI dan – Festival slovenskega digitalnega komuniciranja

Projekt se bo tradicionalno zaključil z WEBSI dnevom 2022 – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal v četrtek, 15. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, kjer bodo lahko udeleženci uživali ob zanimivih  predavanjih iz sveta marketinga, odnosov z javnostmi in oglaševanja, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne WEBSI nagrade. Ob koncu tekmovanja bo izšel tudi WEBSI dosje, kjer bodo predstavljeni vsi projekti in njihovi ustvarjalci.

Vsi, ki se želijo udeležiti WEBSI dneva, si lahko svojo cenejšo vstopnico po ceni 99eur + ddv, zagotovijo do 8. julija.

Več informacij najdete na www.websi.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Websi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več