Telefoni
16.08.2021 15:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse, kar je Samsung predstavil na dogodku Galaxy Unpacked

Samsungov tretji dogodek Unpacked je za nami in tako, kot velika večina večjih dogodkov po vsem svetu, je tudi Samsung nastopil na virtualnem odru. Glavni zvezdi dogodka sta bila zagotovo oba zložljiva telefona: Samsung je predstavil Galaxy Z Fold 3, ki ga le stežka umestimo med telefone, temveč že skoraj bolj med tablice in pa model Galaxy Z Flip 3 z nekoliko drugačnim dizajnom.

Potem pa so tukaj še nove brezžične slušalke Galaxy Buds 2, dva modela pametne ure Galaxy Watch 4 in Watch 4 Classic in če ste slučajno pogrešali Bixby, je ta nazaj.

Galaxy Z Flip 3 in Z Fold 3

Tretja generacija teh naprav, ki so vodilne v kategoriji, vključuje ključne izboljšave, za katere so prosili uporabniki zložljivih naprav Samsung – sedaj so bolj vzdržljive in nudijo bolj optimizirane zložljive izkušnje kot kadarkoli prej. Od prepoznavnega dizajna do poglobljene zabave. Z Flip3 in Z Fold3 ponujata uporabnikom edinstvene nove načine dela, gledanja in igranja.

Samsung si prizadeva, da bi potrošnikom omogočal več dostopa do edinstvene zložljive izkušnje. Zato ponujamo obe napravi Galaxy Z po najboljših cenah doslej. Galaxy Z Fold 3 bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 1.799,99 €, Galaxy Z Flip 3 pa po priporočeni maloprodajni ceni od 999,90 €.

Na voljo bo tudi pestra izbira barv. Galaxy Z Fold3 bo na voljo v treh brezčasnih barvah – fantomsko črni, fantomsko srebrni in fantomsko zeleni barvi. Barvna paleta za Galaxy Z Flip3 5G se ponaša s štirimi trendovskimi barvami – fantomsko črno, kremno, zeleno in barvo sivke.

Poleg nižje cene imata oba zložljiva telefona zdaj priznani certifikat vodoodpornosti, robovi, ekran in jedrni del naprave pa so zgrajeni iz bolj vzdržljivih materialov. Vse te nadgradnje so namenjene vsem dvomljivcem, ki še vedno zelo glasno trdijo, da so zložljivi telefoni bolj lomljivi od klasičnih. Omeniti pa velja še to, da novi Z Fold 3 podpira pisalo S Pen.

Dvakrat več razlogov za nasmeh

Galaxy Watch4 in Galaxy Watch4 Classic: Nova izkušnja pametne ure

Galaxy Watch 4 in Galaxy Watch 4 Classic sta prvi pametni uri z novim Wear OS™ Powered by Samsung operacijskim sistemom, ki je bil narejen v sodelovanju s podjetjem Google™. Opremljeni sta tudi z UI Watch, najbolj intuitivnim Samsung uporabniškim vmesnikom doslej. Serija Galaxy Watch 4 je podkrepljena z napredno strojno opremo in ponuja bolj gladko in povezano uporabniško izkušnjo kot kadarkoli. Ti novi napravi sta bili tudi povsem na novo zasnovani, tako da ljudem ponujata najboljša orodja za spremljanje njihovega počutja.

Dvakrat več razlogov za nasmeh

»Priča smo bili izjemni rasti serije Galaxy Watch, saj so uporabniki odkrili zdravstvene prednosti in priročnost nosljivih naprav,« pravi dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri podjetju Samsung Electronics. »Razumemo, da je pot do zdravja za vsakega drugačna, zato smo ustvarili robusten nabor funkcij za zdravje in dobro počutje, da bi ljudem ponudili poglobljeno in koristnejše razumevanje njihove splošne telesne pripravljenosti

Galaxy Watch4 in Galaxy Watch4 Classic bosta v prodaji od 27. avgusta. Galaxy Watch 4 – moderna, minimalistična opcija, zasnovana za raznoliko celodnevno uporabo, bo na voljo v 40- in 44-milimetrskih verzijah od 369,90 € za verzijo Bluetooth oziroma od 419,90 € za model LTE. Ob začetku prodaje bo 40-milimetrska verzija na voljo v črni, srebrni in rožnato zlati barvi medtem ko bo 44-milimetrska verzija na voljo v črni, srebrni in prefinjeni zeleni barvi.

Če želite izvedeti več o pametnih urah Galaxy Watch4 in Galaxy Watch4 Classic, obiščite www.samsung.com/si/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-classic-black-bt-sm-r890nzkasio/ in www.samsung.com/si/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-silver-bt-sm-r870nzsasio/

Galaxy Buds 2: slušalke za vsakogar s premijskim zvokom in udobnim prileganjem

Galaxy Buds 2 bodo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 149,90 €, kar je najdostopnejša cena serije Buds za gladko povezljivost, visokokakovosten zvok in bistvene funkcije, na katere se naši uporabniki zanašajo. Galaxy Buds 2 bodo na voljo v beli, olivni, grafitni ter barvi sivke.

Seriji Galaxy Z se pridružujejo slušalke Galaxy Buds2 – zasnovane za udobno prileganje, ves dan omogočajo premijsko kakovost zvoka, da se lahko posvetite trenutku, kjerkoli že ste. Slušalke Buds 2 se kot ene najnovejših v seriji Galaxy Buds pridružujejo slušalkam Galaxy Buds Live in Galaxy Buds Pro ter nudijo še več možnosti za potrošnike, da najdejo nekaj zase. Slušalke Buds 2 so kot del ekosistema Galaxy popoln partner Galaxy pametnemu telefonu, tablici ali pametni uri.

Za več informacij o modelih Galaxy Z Fold3, Z FLip3 in Galaxy Buds2 obiščite www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-z-fold3-z-flip3. Za dostop do medijskih vsebin in poglobljenih zgodb pa obiščite virtualno tiskovno središče na www.samsungmobilepress.com/galaxyunpacked.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni Samsung

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MARUSSIG d.o.o.

Čepovanska 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 508 427
Z digitalizacijo prehiteti konkurenco ERP je prilagodljivo, optimirano in vitko možgansko središče tehnološkega sistema vašega podjetja. Ponudbe, nabave, načrtovanje dobav ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več