Računalništvo, telefonija
04.07.2013 07:10
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse kadrovske storitve na enem mestu!

Pozabite na železne, ognjevarne, težke trezorje. Bodite moderni in uporabljajte spletni trezor kadrovske-pisarne.si®.
Enostavno združite vse kadrovske storitve na enem mestu.
Enostavno združite vse kadrovske storitve na enem mestu.

Vsako podjetje mora po zakonu (ZEPDSV in ZVZD-1) trajno hraniti veljavna zdravniška spričevala zaposlenih, pogodbe o zaposlitvi, potrdila o opravljenem izpitu iz varstva pri delu in še več kot 10 drugih listin, ki so potrebna pri poslovanju in skrbi za osnovno higieno svojih zaposlenih ter okolja, v katerem delajo. Od sedaj naprej lahko dostopate do teh dokumentov z mobilne naprave, tablice ali drugega računalnika z uporabo storitve spletni trezor®.

Spletni trezor®

Storitev spletni trezor® je namenjena vsem tistim podjetjem, ki hočejo svoje poslovanje modernizirati, povečati poslovno učinkovitost, zmanjšati stroške upravljanja in biti bolj uspešna pri svojem poslovanju. Tudi ko niste v pisarni in potujete po svetu ali ste na počitnicah, imate lahko s katerekoli naprave, povezane v svet, vedno na voljo vse listine trajne vrednosti. Naročnikom je na vstopnem portalu kadrovska-pisarna.si® omogočen vstop do veljavnih dokumentov, ki so pregledno razvrščeni v tematske skupine. Vsak dokument je ustrezno opremljen, podpisan in arhiviran po najvišjih zahtevnostnih standardih. Kot tak ostane nespremenljiv in odgovarja originalu, ki je nastal pri kadrovskih storitvah, ki jih izvede kadrovska-pisarna.si®.

Varno in enostavno

Inšpektorat RS za delo je v lanskem letu izdal že rekordnih 4 milijonov € kazni na področju dela, varnosti in zdravja pri delu. V kadrovski-pisarni.si® skrbijo, da njihovi naročniki poslujejo brezskrbno in vso energijo porabljajo za svoje delovanje. Jamčijo jim prevzem vse odgovornosti za opravljene storitve na kadrovskem področju. V primeru obiska inšpekcije pa poskrbijo tudi za vodenje celotnega inšpekcijskega pregleda.

S skrbniško službo do popolnega užitka

Ni vam več treba iskati pravih obrazcev, klicati in čakati v vrsti ter se spraševati, ali so dokumenti še veljavni. Za vse to poskrbi njihova skrbniška služba. Storitev na ključ med drugim vsebuje vodeno naročanje zaposlenih na zdravniške preglede in tečaje varstva pri delu, pripravo in
sklepanje pogodb o zaposlitvi, prijavljanje in odjavljanje, pripravo pravilnikov, sistemizacije in drugih aktov ter upoštevanje nove zakonodaje ZDR-1.

Več o kadrovski-pisarni.si®

Podjetje Kadrovska pisarna, d. o. o. s svojo inovativnostjo nezadržno podira tabuje stare in uveljavljene kadrovske stroke. Z ravno pravšnjo mešanico informacijske podpore in kontaktno-podpornega centra skrbi in ureja kadrovsko področje vsem slovenskim podjetjem ne glede na njihovo velikost ali dejavnost. Prepričajte se sami in izkoristite mesec dni brezplačne uporabe njihovih storitev ali naročite paket, kjer vam podarijo opravljanje izpita iz varstva pri delu. Obiščite jih na spletni strani www.kadrovska-pisarna.si®.


Prijavi napako v članku