Življenjski slog
23.07.2021 14:11
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunsko električno kolo za manj kot 500 evrov

Novo zložljivo električno kolo HIMO Z16 odlikuje surova električna moč in neverjeten doseg. Idealen za mestno vožnjo ali vožnjo na delo.
Novo zložljivo električno kolo HIMO Z16 odlikuje surova električna moč in neverjeten doseg. Idealen za mestno vožnjo ali vožnjo na delo.

Če se vsak dan peljete skozi mestna središča ali na ljubljanski obvoznici, potem zagotovo več časa stojite v koloni kot pa se dejansko vozite. Dejstvo je, da vse svetovne metropole pokajo po šivih zaradi vse večjega število avtomobilov in premalo ustreznih prometnih alternativ. Javni potniški promet je običajno prepočasen ali premalo dostopen za dnevne migrante. Z razvojem električnega pogona se pa to počasi spreminja. Električni avtomobili z vsako generacijo izboljšujejo svoj doseg in splošno zanesljivost, enako velja tudi za električna kolesa. Novo zložljivo električno kolo HIMO Z16 odlikuje surova električna moč in neverjeten doseg. Spletni prodajalec Cafago je želel deliti to električno inovacijo s širšo javnostjo in na TEJ POVEZAVI pripravil akcijsko ponudbo, s katero lahko postanete ponosni lastnik novega e-kolesa HIMO za 495,82 evrov.

Kaj odlikuje električno kolo HIMO?

Električno kolo HIMO je izdelano iz aluminijeve zlitine, ki je dovolj močna, da podpira nosljivost do 100 kilogramov. Iz 250-vatnega električnega motorja lahko iztržimo ogromno moči in dosežemo hitrosti do 25 kilometrov na uro. Pod aluminijevem ogrodjem se skriva litijeva baterija kapacitete 10 amperskih ur, kar uporabniku zadošča za potovanje do 55 kilometrov v povsem električnem načinu in do 80 kilometrov v načinu mopeda.

električno-kolo-himo-1

Na krmilu vam bo čas krajšal LCD zaslon, ki prikazuje stanje baterije, prevoženo razdaljo, hitrost v realnem času, informacije o morebitnih napakah in podobno. Surovo električno moč bo ublažil sedež iz vakuumske pene in zadnji blažilnik, ki bosta zagotovila udobno vožnjo tudi po razgibanih površinah. Za varnost skrbijo kolutne zavore spredaj in zadaj, ki omogočajo hitro in nedrseče zaviranje. Tudi ponoči se boste počutili varno po zaslugi izjemno močnega LED žarometa. Tudi pedala so prilagojena za boljšo uporabniško izkušnjo. So nedrseča in zložljiva, kar so prenesli tudi na krmilo.

Električno kolo HIMO je popolna izbira za mestno vožnjo, prevoz na delo, krajše potovanje, nakupovanje in vsakodnevno uporabo. Na TEJ POVEZAVI si lahko ogledate vse podrobnosti vrhunskega električnega spremljevalca. Spletni prodajalec Cafago vam e-kolo HIMO pošlje iz evropskega skladišča, brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več