Računalništvo, telefonija
04.10.2018 08:22

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske brezžične slušalke Microsoft Surface

Slušalke Microsoft Surface Headphones ponujajo veliko uporabnih možnosti.
Slušalke Microsoft Surface Headphones ponujajo veliko uporabnih možnosti.

Microsoft je na nedavni konferenci poleg hibridnega prenosnega računalnika Surface Pro 6, prenosnega računalnika Surface Laptop 2 in delovne tablice Surface Studio 2 (http://bit.ly/2DTZ7Gm) predstavil še nadvse zanimive brezžične slušalke Surface Headphones. Novost odeta v belo zagotavlja zelo kakovosten zvok preko 40 milimetrskih zvočnikov, za povezavo pa je na voljo brezžična povezava Bluetooth. Vgrajena baterija zagotavlja do 15 ur avtonomije delovanje, povsem izpraznjena baterija pa se polni dve uri.

Brezžične slušalke Microsoft Surface Headphones se z računalniki opremljenimi s tehnologijo GT-TV in operacijskim sistemom Windows 10 povežejo samodejno, te pa so seveda združljive tudi z mobilnimi napravami Android in iOS ter računalniki macOS. Novost tehta okoli 290 gramov, podpira frekvenčno območje od 20 hercev do 20 kilohercev ter 30 decibelov aktivno in 40 decibelov pasivno slabljenje zunanjega hrupa. Za žično povezovanje pa je na voljo tudi klasičen 3,5 milimetrski priključek, medtem ko je za polnjenje novosti pričakovano na voljo vmesnik USB-C, ki med mobilnimi napravami postaja že stalnica.

Napredne brezžične slušalke Microsoft Surface Headphones seveda podpirajo tudi glasovni nadzor naprav, in sicer preko digitalne asistentke Cortana. Novost bo sprva naprodaj v Združenih državah Amerike, trgovci pa se bodo od njih pripravljeni ločiti za preračunanih 304 evrov, v Evropi pa za okoli 350 evrov.


Prijavi napako v članku