Računalništvo, telefonija
11.06.2020 09:13
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska pametna zapestnica Mi Band 5 že v predprodaji

Vrhunska pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 5 že v predprodaji!
Vrhunska pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 5 že v predprodaji!

Tokrat imamo zelo dobro novico za vse, ki prisegate na kakovostne in cenovno ugodne pametne zapestnice podjetja Xiaomi. Kitajski gigant je namreč najavil razpoložljivost pametne zapestnice Xiaomi Mi Band 5. Novost je v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami relativno poceni, saj je na voljo za preračunanih 38 evrov.

Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 5 je v primerjavi s prejšnjo različico opremljena z nekoliko večjim zaslonom, in sicer s 3-centimetrsko oziroma 1,2-palčno diagonalo. Poleg tega je opremljena tudi s podporo za brezstično plačevanje NFC. To pomeni, da bomo lahko novo pametno zapestnico podjetja Xiaomi na primer povezali s plačilnim sistemom Google Pay in jo uporabljali za brezstično plačevanje, česar bodo predvsem tehnološko naprednejši uporabniki zagotovo veseli. Skupno je podprtih 11 športnih aktivnosti.

Nadvse zanimiva pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 5 prinaša tudi izboljšan magnetni polnilec, možnost uporabe gumba za zajem slike s pomočjo pametnega telefona ter namensko aplikacijo za spremljanje zdravstvenega stanja. Piko na i daje še namenski senzor za merjenje ravni kisika v krvi, ki naj bi bil vsaj po prvih ocenah relativno zanesljiv in nadvse odziven.


Prijavi napako v članku