Računalništvo, telefonija
24.12.2017 06:55
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vračilo carinskega nadomestila za kupce izdelkov Gearbest!

Za dodatne informacije o vračilu se obrnite na Gearbestov center za pomoč uporabnikom.
Za dodatne informacije o vračilu se obrnite na Gearbestov center za pomoč uporabnikom.

Spletna prodajalna GearBest (https://www.gearbest.com/) nas dnem za dnem preseneča z izjemnimi popusti, ki se nanašajo na področje potrošniške elektronike, in sicer od pametnih mobilnih telefonov in pametnih ročnih ur pa vse do tabličnih računalnikov in prenosnikov. Tokrat pa so se pri spletni prodajani GearBest odločili za potezo, ki bo razveselila evropske kupce njihovih izdelkov. Tu namreč gre za povračilo stroškov carine, ki so evropskim kupcem nastali zaradi začasnega zaprtja logistične službe DPD Logistics.

Pri spletnem trgovcu GearBest so namreč nedavno sprejeli odločitev, da bodo povrnili vse carinske stroške kupcem, ki jim je bila carina zaračunana pri uporabi poštne storitve »Registered Air Mail« in sicer od 1. decembra 2017. Za to je treba le vstopiti z njihovo službo za podporo uporabnikom (https://www.gearbest.com/about/contact-us.html), pri čemer jim je seveda potrebno podati dokaze o plačilu carine, ki mora biti nato potrjena s strani oddelka za pomoč uporabnikom, ki se ukvarja s povračili.

Za več informacij o vračilu se obrnite na center za pomoč uporabnikom spletne trgovine GearBest. Tu so namreč na voljo strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati kako najhitreje priti do vašega zahtevka.


Prijavi napako v članku