Računalništvo, telefonija
08.02.2021 19:54
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vpiši se na online študij INFORMATIKE in sooblikuj prihodnost IT-ja

Ste vedeli, da lahko na ERUDIO visoki strokovni šoli študij opravite v celoti ONLINE, kar od doma? Ne zamudite: ta konec tedna INFORMATIVNI DNEVI!
Ne odlašajte z vpisom, saj je število mest omejeno!
Ne odlašajte z vpisom, saj je število mest omejeno!

Če ste se našli v prvem stavku, nujno preberite članek do konca, saj vam bo branje vzelo manj kot 2 minuti, lahko pa vam spremeni celo življenje.

Danes je izredno pomembno, da morebitni ukrepi zaradi pandemije Covid-19 ne bodo v nedogled podaljšali vašega študija. Rešitev za to vam ponuja ERUDIO izobraževalni center z ONLINE izobraževanji.

ERUDIO je tukaj v prednosti, saj so tovrstna izobraževanja izvajali že v predkoronskem času in imajo z izvedbo ONLINE študija že dolgoletno tradicijo. Danes pa je očitno bolj kot kadarkoli prej online izobraževanje kot ustvarjeno zato, da lahko vlagamo v svoj osebni in karierni razvoj, ne da bi pri tem ogrožali svoje zdravje.

Klasik, Fleksi online in Premium online – eden bo zagotovo pravi za vas


Študij v ERUDIO izobraževalnem centru poteka na tri možne načine: Klasik, Fleksi online in Premium online. Pri Klasik načinu gre za klasičen študij, dobite pa spletni dostop do gradiv. Fleksi online je vmesna različica, kjer lahko obiskujete klasična ali online predavanja, izpite pa opravljate na klasičen način. Premium online je »čistokrven« online študij, pri katerem lahko vse, vključno z izpiti, opravljate prek spleta. Ni kaj, gre za študij, ki je v koraku s časom, opravljate pa ga lahko kjerkoli. Z online študijem lahko prihranite ogromno časa in denarja, za nekatere pa je zaradi službenih ali družinskih obveznosti tudi edini možen način študija, saj omogoča ogled predavanj z zamikom – kjerkoli in kadarkoli vam to ustreza.

Ne zamudite vpisa v prvem prijavnem roku, ki poteka med 15. 2. in 18. 3. 2021, saj imate v tem primeru kar 100€ popusta pri šolnini. Bralci Računalniških novic pa dobite s kodo RNOVICE še dodatnih 20€ popusta pri šolnini!


Izjave diplomantov:

  • “S študijem sem bil zelo zadovoljen, predvsem zato, ker sem praktično vse lahko opravljal online.” Marjan, diplomant ERUDIO višje šole
  • Zelo dobra organizacija in vrhunska strokovnost profesorjev.” Dejan, diplomant ERUDIO višje šole
  • “Super izkušnja, dobil sem veliko uporabnih praktičnih znanj, ki jih potrebujem pri delu.” Blaž, diplomant ERUDIO višje šole


Postanite inženir informatike

Iščete študij, ki bo prilagojen vašim potrebam? Za vas je verjetno najbolj zanimiv 2 letni izredni študij informatike. Študij je zasnovan modularno, s predavanji dvakrat tedensko v popoldanskem času, urnik pa dobite za celo leto vnaprej, da lahko ustrezno uskladite svoje obveznosti. Študij informatike, ki ga ponuja ERUDIO Višja strokovna šola, temelji na praktičnem delu in z visoko usposobljenimi predavatelji iz stroke.

Po dokončanem študiju informatike bo oblikovanje spletnih strani, vzpostavljanje informacijskega omrežja ter vzdrževanje sistemske in programske opreme mala malica. Po opravljenem študiju pridobite VI. stopnjo izobrazbe in ponosno boste lahko v svoj podpis dodali naziv Inženir informatike.

Online informativni dnevi že ta konec tedna!


Želite izjemno uporaben in praktičen študij in delo, ki bo tudi v prihodnosti med najbolj iskanimi poklici na trgu dela? Ne odlašajte z vpisom, saj je število mest omejeno!

Obiščite ERUDIO na online informativnih dnevih v petek, 12. 2. 2021, ob 11. in 16. uri ter v soboto, 13. 2. 2021 ob 10. uri!


Smo pritegnili vašo pozornost? Nič nenavadnega, saj vam ERUDIO omogoča rast na vseh področjih. Študentje zanje niste le stranke, ampak partnerji, in tako vas tudi obravnavajo.

Več informacij pa najdete na njihovi spletni strani www.erudio.si.


Ne zamudite vpisa v prvem prijavnem roku, ki poteka med 15. 2. in 18. 3. 2021, saj imate v tem primeru kar 100€ popusta pri šolnini. Bralci Računalniških novic pa dobite s kodo RNOVICE še dodatnih 20€ popusta pri šolnini!Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več