Računalništvo, telefonija
16.09.2017 09:30
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Visokoločljiva nadzorna kamera za super nizko ceno!

Nadzorna kamera Wanscam HW0026 za malo denarja resnično ponuja veliko!
Nadzorna kamera Wanscam HW0026 za malo denarja resnično ponuja veliko!

Visokoločljive nadzorne kamere so vse bolj iskane med kupci, težava pa je v tem, da so mnoge med njimi tudi zelo drage. To pa ne bo držalo za visokoločljivo nadzorno kamero Wanscam HW0026, ki jo spletna prodajalna gearbest.com prodaja za zgolj 8,33 evrov (http://bit.ly/Gearbest-Wanscam-HW0026). Tu seveda gre za akcijsko prodajo, ki jo bodo kupci zagotovo takoj razgrabili. Če pa ste zamudili super ceno novosti nič zato, saj jo še vedno lahko dobite po zelo ugodni ceni, in sicer z uporabo akcijske kode »NLIPcamera-w« (brez narekovajev).

Nadzorna kamera Wanscam HW0026 je nedvomno odlična investicija, saj lahko z njo zajemamo videoposnetke visoke ločljivosti 720p, pri čemer vidni kot znaša 90 stopinj. Kamera podpira ima senzor gibanja in brezžično povezavo Wi-Fi, upravljamo pa jo lahko celo na daljavo. Kamera omogoča video nadzor celo ponoči, saj za razsvetljavo skrbi kar 10 diod LED. Nadzorna kamera Wanscam HW0026 je združljiva z mobilnimi napravami, ki imajo nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.0 ali novejši oziroma iOS 6.0 ali novejši. Za shranjevanje video vsebin pa so podprte pomnilniške kartice microSD in sicer do največje kapacitete 64 gigabajtov.

Več podatkov o nadvse zanimivi in poceni nadzorni kameri Wanscam HW0026 je na voljo na povezavi http://bit.ly/Gearbest-Wanscam-HW0026.


Prijavi napako v članku