Telefonija
10.01.2008 13:15

Deli z drugimi:

Share

Visoko zmogljiva slušalka Bluetooth z ženstvenim pridihom

V sodobnem svetu zaposlenih so prenatrpane torbice, iskanje telefona, ki zvoni, in tekma s časom velika težava. Zato je Sony Ericsson razvil moden in preprost pripomoček, s katerim boste vedno na zvezi, na vas bo videti čudovito in končno boste lahko organizirali svoje aktivno življenje – slušalka Bluetooth HBH-PV712 Style Edition.

Ta slušalka je s svojo zmogljivostjo, učinkovitostjo in modnim videzom izdelana za sodobno žensko. Bluetooth™ HBH-PV712 Style Edition je tako za teniške zvezde kot za poslovne ženske in mlade matere nepogrešljiv pripomoček, s katerim se dan odvije precej bolj gladko.

Nova slušalka Bluetooth HBH-PV712 Style Edition bo v veliko pomoč aktivnim ženskam po vsem svetu, ki sledijo modnim smernicam. Sony Ericssonova skupina jo je razvila po poglobljenih raziskavah, s katerimi so ugotovili, kaj natanko si želi aktivna, sodobna ženska: preprosto slušalko Bluetooth™ modnega videza, ki jo bo mogoče spraviti v torbico in bo dobro delovala. Oblikovalci so med oblikovanjem slušalke upoštevali zahteve, ki jih od slušalke pričakujejo ženske: čim daljši čas pogovora, uporabniku prijazna tehnologija in udobno zavit ušesni zatič, s katerim se da slušalke pritrditi na zelo preprost način tudi pri dolgih laseh.

Visoko zmogljiva slušalka Bluetooth HBH-PV712 s tehnologijo za boljši zvok, vključno s tehnologijo za obdelavo digitalnega signala in za hitro samodejno uravnavanje glasnosti, zagotavlja kristalno čist zvok, kjer koli ste; trije modni dodatki pa zagotavljajo, da boste vedno videti primerno priložnosti, tako na teniškem igrišču kot na plesišču.

” Trije pokrovčki Style-up™ so oblikovani tako, da se v enem samem koraku ločijo od slušalk, da lahko hitro zamenjate pokrov glede na svoje počutje ali obleko. Izbirate lahko med rdečim pokrovčkom s srebrnim vzorcem, črnim pokrovčkom s srebrnim, vijoličnim in rdečim vzorcem ter vijoličnim pokrovčkom.
” Nova rešitev za nošenje slušalke – posrebrena ogrlica z rdečimi, srebrnimi in črnimi biseri je bila zasnovana tako, da se ujema z vsakim pokrovčkom Style-up™, ima funkcijo hitrega spuščanja za dohodne klice in jo lahko prilagodite svoji obleki. Samo izklopite slušalko in ogrlica je le še modni dodatek. Prilagodite lahko tudi njeno velikost, da bo ustrezala vaši obleki in najnovejši modi nošenja slušalk v načinu stanja v pripravljenosti.
” Modna torbica z okroglim motivom in rdečo mrežo je prefinjena rešitev za prenašanje. Dovolj je velika, da boste vanjo lahko zložili telefon in slušalko, hkrati pa dovolj majhna, da jo boste lahko nosili v svoji torbi.

Sophie Herschtel-Keldsen, poslovna direktorica za izdelek Bluetooth ™ HBH-PV712 Style Edition, je povedala: “Prihodnost je v brezžičnem upravljanju klicev, doma, v službi ali na poti. Slušalka Bluetooth ™ HBH-PV712 Style Edition, ki je zanesljiva, preprosta za uporabo in priročna, sledi bliskovitemu uspehu slušalke Bluetooth ™ PV705 Style Edition. Ker razumemo potrebe sodobnih žensk, nenehno razvijamo nove in vznemirljive izdelke, ki so privlačni, modni in preprosti za uporabo.”

Slušalka Bluetooth ™ HBH-PV712 Style Edition je, kar zadeva tehnologijo Bluetooth™ in obliko, zgrajena na večletnih Sony Ericssonovih izkušnjah in rezultatih testiranj. Po vsem svetu bo na voljo februarja 2008.

Podatki in številke za slušalko Bluetooth™ HBH-PV712 Style Edition
” Standardna enoletna garancija
” Vsebina kompleta:
˘ Slušalka Bluetooth™ HBH-PV712
˘ Dva dodatna pokrovčka Style-up™
˘ Prilagodljiva ogrlica s funkcijo hitrega spuščanja
˘ Torbica za telefon in slušalko
˘ Standardni polnilnik CST-61
˘ Navodila za uporabo
” Teža: 14 g/0,49 oz
” Velikost: 61 mm x 18 mm
” Barva: rdeča s srebrnim vzorcem/črna z rdečim, vijoličnim in srebrnim vzorcem/vijolična
” Št. tipk: 2
” Združljivost: Vsi telefoni SEMC in drugih znamk, ki podpirajo Bluetooth™
” Čas pogovora: do 15 ur
” Čas v pripravljenosti: do 500 ur
” Obdelava digitalnega signala in hitro samodejno uravnavanje glasnosti
” Funkcija Auto pairing™
” Ponovno klicanje zadnje številke
” Bluetooth™ 2.0 + EDR


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več