Računalništvo, telefonija
Telefonija
22.03.2024 06:39
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vipavska dolina prizorišče prihoda najnovejšega HONOR Magic6 Pro

Idilična pokrajina Vipavske doline je bila odlična kulisa za predstavitev zmogljivosti večkrat nagrajenih kamer telefona HONOR Magic6 Pro.
Peter Zhu Di, generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

»HONOR Magic6 Pro je doslej pritegnil veliko pozornosti, saj je postavil nove standarde v industriji in na novo definiral meje segmenta premium pametnih telefonov. Pri HONOR-ju bomo še naprej premikali meje, predvsem ko gre za razvoj inovacij, namenjenih nadaljnjemu izboljšanju uporabniške izkušnje,« je povedal Peter Zhu Di, generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo ter dodal, da naprava blesti v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo kamero in kamero za selfije, poglobljeno zvočno izkušnjo, izjemnim zaslonom ter dolgotrajno baterijo.

Napredne fotografske zmožnosti pod budnim očesom vrhunskega fotografa

Na obronkih Vipavske doline je znani fotograf Aleš Fevžer testiral vrhunsko kamero telefona HONOR Magic6 Pro. Fevžer je za zbrane izvedel tudi izobraževalno delavnico mobilne fotografije, kjer je predstavil napredne nastavitve fotografiranja s pomočjo pametnega telefona HONOR Magic6 Pro in njegovega sistema kamer Falcon. Gre za sistem, ki uporablja tehnologijo umetne inteligence (UI), ki omogoča snemanje svetlih in živih fotografij z impresivnimi podrobnostmi, da lahko ta vrhunski pametni telefon zadovolji potrebe in zahteve še tako profesionalnih fotografov.

»Ko govorimo o kameri, se današnji pametni telefoni v nekaterih segmentih res lahko kosajo s profesionalnimi fotoaparati. Tu vsekakor izstopa HONOR Magic6 Pro, ki ga uporabljam pri fotografiranju športnih aktivnosti zadnjih nekaj dni in me je takoj navdušil z najboljšo telefoto kamero, kar jih je trenutno na trgu. Omogoča fotografiranje z neverjetno ostrino, na slikah se vidijo tudi podrobnosti, za katere sem mislil, da jih telefoni v primerjavi s profesionalnimi aparati nikoli ne bodo dosegli. Fascinantna je tudi možnost zajemanja hitro premikajočih se predmetov, vozil, živali in ljudi zahvaljujoč tehnologiji umetne inteligence. Zmogljivost procesorja skupaj z razvito programsko opremo nam v delčku sekunde omogoči optimizirano računalniško fotografijo, zato me ne čudi, da je letos prejel pet zlatih oznak DXOMARK,« je poudaril Fevžer in dodal, da je HONOR Magic6 Pro opremljen tudi z najboljšo telefoto kamero med resnimi igralci v panogi.

Aleš Fevžer z novim HONOR Magic6 Pro

Moč kamere pa je v njeni sposobnosti snemanja tudi v slabih svetlobnih pogojih izjemna, zato so v temni vinski kleti posestva Guerila nastale vrhunske fotografije.

Novi standardi kakovosti zaslona in življenjske dobe baterije

Pri ostalih lastnostih tega vrhunskega pametnega telefona pa velja izpostaviti baterijo, ki je zdržala ves dan – vožnja z oldtimerji po obronkih Vipavske doline, fotografiranje in delavnica, kjer je vsak imel priložnost preizkusiti kamero telefona. HONOR Magic6 Pro prihaja s povsem novo silicijevo-ogljično baterijo druge generacije s HONOR E1, naborom čipov za upravljanje porabe za izboljšanje energetske učinkovitosti. Zaradi velike kapacitete baterije 5600 mAH1 lahko uporabniki svojo napravo brezskrbno uporabljajo dva dni, v primeru izpraznjenosti pa jo lahko s HONOR Wired SuperCharge2 80 W in HONOR Wireless SuperCharge 66 W napolnijo do 100 odstotkov v samo 40 minutah3.

Na srečo so se padcem telefona v Vipavski dolini izognili, a tudi če bi jih, ima HONOR Magic6 Pro najbolj vzdržljivo steklo zaslona v panogi. Zaslon vsebuje napredne materiale s 50-odstotnim izboljšanjem kristalne gostote, kar do 10-krat izboljša njegove sposobnosti blaženja udarcev v primerjavi z običajnim steklom5.

Edini telefon s kar petimi zlatimi oznakami DXOMARK v letu 2024

HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK letos podelil kar pet zlatih oznak ter se odlikuje v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo kamero in kamero za selfije, poglobljeno zvočno izkušnjo, izjemnim zaslonom in dolgotrajno baterijo. Ta dosežek dokazuje HONOR-jevo vztrajno zavezanost inovacijam in njegovo vodilno vlogo pri izkoriščanju vrhunske tehnologije za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Cena v Sloveniji?

Novi prvorazrednik telefon HONOR Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi6 na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.
Vas zanima več iz te teme?
Honor Magic6 Pro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več