Telefoni
05.10.2013 12:49

Deli z drugimi:

Share

Vertu Constellation: Pregrešno dragi mobilnik Android

Podjetje Vertu je najavilo pričetek prodaje pametnega mobilnega telefona Constellation, za katerega bo v prosti prodaji potrebo odšteti preračunanih 4.900 evrov. Glavni aduti novosti so zaščita zaslona iz safirja, skelet ohišja iz titana in okrasna kožo izdelana na osnovi 150 let starega proizvodnega procesa.
Vertu Constellation je prevzel lovoriko najdražjega serijskega pametnega mobilnega telefona na svetu.
Vertu Constellation je prevzel lovoriko najdražjega serijskega pametnega mobilnega telefona na svetu.

Če vam ostaja preračunanih 4.900 evrov in ne veste, kaj bi z njimi, vam tu lahko priskoči na pomoč podjetje Vertu. To je namreč najavilo pričetek prodaje prestižnega pametnega mobilnega telefona Constellation, za katerega bo v prosti prodaji namreč potrebo odšteti natanko preračunanih 4.900 evrov. Novost pričakovano navdušuje tako po relativno zmogljivi strojni opremi kot prestižnem ohišju.

Pametni mobilni telefon Vertu Constellation za prikazovanje slik uporablja 4,3-palčni (10,9-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, ki ga pred poškodbami ščiti zaščita iz safirja. Medtem ko je skelet ohišja izdelan kar iz titana, je hrbtna stran mobilnika prekrita s kožo, ki je bila izdelana na osnovi 150 let starega proizvodnega procesa. Ker je mobilnik ročno sestavljen, je njegova kakovost izdelave svetlobna leta pred konkurenco.

Mobilnik Vertu Constellation je opremljen s strojno opremo, ki je dovolj zmogljiva za opravljanje vsakodnevnih opravil in kakovostno preživljanje prostega časa. Ta namreč obsega 2-jedrni procesor Snapdragon frekvence 1,7-gigahercev, spletno kamero ločljivosti 13 milijonov točk, vgrajeni pomnilnik z 32-gigabajti prostora in baterijo kapacitete 1.800 miliamper ur. Na pametnem mobilnem telefonu Vertu Constellation je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean, pri čemer je zagotovljeno tudi povezovanje v mobilna omrežja HSDPA+.


Prijavi napako v članku