Računalništvo, telefonija
29.05.2020 09:07
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Večnamenski tiskalniki s podporo oblačnim storitvam in poudarkom na varnosti

Spremembe v družbi in v našem načinu življenja so povzročile, da je naše delo postalo veliko bolj raznoliko kot je bilo kadar koli prej.
Večnamenski tiskalniki s podporo oblačnim storitvam in poudarkom na varnosti
Večnamenski tiskalniki s podporo oblačnim storitvam in poudarkom na varnosti

Ker podjetja nenehno stremijo k čim večji učinkovitosti in hkrati svobodi na delovnih mestih, potrebujete tudi vse več opreme, ki takšno delo omogoča. Najnovejše funkcije, čim krajši izpadi in storitve v oblaku so bistvo uspešnega in nemotenega delovnega procesa. Večnamenski tiskalniki podjetja Ricoh izpolnjujejo vse te potrebe in še več. Vrhunski večnamenski tiskalniki bodo vaše podjetje popeljali na povsem novo raven in so odgovor na vsa vaša vprašanja.

Tri glavne prednosti

Novi večnamenski tiskalniki podjetja Ricoh imajo tri glavne prednosti.

Prva prednost je ta, da lahko programsko opremo naprav posodabljamo v realnem času. Temu pravijo Always Current Technology. Tako vam vedno nudijo funkcije, ki jih potrebujete, jih nadgrajujejo, hkrati pa vašo napravo posodabljajo z najnovejšimi varnostnimi funkcijami. Tehnologija se razvija z neverjetno hitrostjo, in brez rešitev, kakršna je Always Current Technology, je naprava, ki jo kupite danes, lahko že jutri zastarela. Večnamenske naprave podjetja Ricoh bodo še dolgo po nakupu ostale aktualne in vam nudile najnovejše funkcije, ki bodo ustrezale vašim stalno spreminjajočim se poslovnim potrebam. Ne da bi zamenjali napravo, bo ta pridobivala vedno nove uporabne funkcionalnosti. Svoje delo pa boste lahko optimizirali tako, da boste izbrali tiste, ki vam bodo najbolj ustrezale.

Kot druga velika prednost je tu brezhibno povezovanje. Poleg storitev v oblaku, kot sta Dropbox in Google Drive, lahko uživate v še boljši povezavi z raznimi specializiranimi aplikacijami za vašo panogo in poslovanje. Aplikacije bodo napravo povezovale s priljubljenimi storitvami v oblaku drugih uveljavljenih ponudnikov – zato bodo pomembne informacije dostopne takoj in pripravljene za uporabo in skupno rabo.

  • Vaš večnamenski tiskalnik boste lahko, kot rečeno, povezali na najbolj priljubljene storitve v oblaku (Google, Microsoft, Dropbox, Box in številni drugi).
  • S pomočjo rešitev podjetja Ricoh boste delali hitreje, pametneje in učinkoviteje, k čemur bo pripomogla avtomatizacija vsakodnevnih delovnih procesov.
  • Začnite takoj. Naročniški poslovni model vam omogoča hiter dostop do najnovejših različic aplikacij, brez potrebe po visokih vnaprejšnjih stroških.
  • Ricoh Smart Integration aplikacije so na voljo za vrsto njihovih produktov in vrsto drugih pametnih naprav.

Kot tretjo prednost pa velja izpostaviti stalno spremljanje vaše naprave (Intelligent Support). »Big data« in umetna inteligenca sta v pomoč pri odkrivanju morebitnih napak, zagotovljena pa je kakovostna podpora, da bo vaša naprava vedno delala nemoteno. Vsaka napaka in nedelovanje vaših naprav v podjetju pomenita zapravljen čas in denar. Čakanje na serviserja, ki napako odpravi ali celo na novo napravo zna biti zato zelo boleče. V podjetju Ricoh lahko z oddaljenim dostopom do vaše naprave marsikatero težavo odpravijo kar na daljavo, kar vam bo prihranilo stroške in predvsem veliko časa. Na daljavo si lahko torej ogledajo in upravljajo vašo napravo, prepoznajo težavo in pomagajo pri njenem odpravljanju. Za zagotovitev popolne varnosti so seveda vsi podatki šifrirani.

Za izvajanje pregledov vaših naprav uporabljajo oddaljeno diagnostiko in preprečujejo, da bi se pojavljale težave. Podporni center dobi v primeru težav tudi samodejno obvestilo. Tako bo vaša uporabniška izkušnja kar najboljša.

Kot pravijo v podjetju Ricoh, je to šele začetek vseh prednosti, ki nas še čakajo v prihodnosti.

Če želite izvedeti več o novih inteligentnih napravah Ricoh, obiščite spletno mesto www.ricoh-europe.com. Več boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika znamke Ricoh v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o.


Prijavi napako v članku