Računalništvo, telefonija
08.07.2019 07:59

Deli z drugimi:

Share

Večji doseg vašega brezžičnega omrežja za zgolj 11 evrov

Brezžična dostopna točka točko Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro je lahko naša že za 10,63 evrov.
Brezžična dostopna točka točko Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro je lahko naša že za 10,63 evrov.

Če imate težave z dosegom vašega brezžičnega omrežja v vašem domu ali stanovanju, imamo dobro novico za vas. Tu gre za brezžično dostopno točko Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender, ki je sposobna razširitve dometa brezžičnega signala ali po domače, obstoječi WiFi »nese« dlje, kar pomeni, da bo odslej brezžičen internet na voljo tudi v tistih zakotnih kotičkih, kjer zdaj ni delal. Naprava ponuja hitrost 300 megabitov na sekundo kar jo naredi idealno za brezžičen pretok filmov in glasbe ter mrežno igranje iger. Poleg tega, da niti najmanj ne bo zmotil estetiko sobe, je še enostaven za uporabo, za nastavitev pa potrebujemo le zgolj nekaj minut. Dvojna antena pa zagotavlja odličen sprejem brezžičnega signala tudi v najtežjih pogojih.

Brezžično dostopno točko Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender enostavno priključimo v vtičnico. Naprava podpira brezžična omrežja WiFi frekvence 2,4 GHz, anteni pa sta prosto vrtljivi. Povezava z mobilnimi napravami je sila enostavna, sočasno pa lahko z brezžično dostopno točko povežemo do 64 naprav.

Brezžična dostopna točka točko Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender je cenejša, kot si mislite, saj jo lahko že za 10,63 evrov dobite na spletni prodajalni Ebay. Naprave je na voljo za nakup na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/293063658153.


Prijavi napako v članku