Telefonija
02.03.2007 07:28

Deli z drugimi:

Share

Več za isto ceno – podvojena količina prenosa podatkov

Družba Mobitel je s 1. marcem svojim naročnikom, ki uporabljajo paketni prenos podatkov z zakupljeno količino, le-tega ob nespremenjeni mesečni naročnini podvojila. Hkrati sta jim na voljo še novi storitvi za preverjanje in nadzor porabe zakupljene količine prenosa podatkov.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS, ki so hkrati uporabniki paketnega prenosa podatkov s tarifnimi modeli z vključenimi podatki, lahko od 1. marca brezplačno prenesejo dvakrat toliko podatkov kot doslej. Mesečna naročnina pri tem ostane enaka, nova ugodnost pa velja za naročnike-uporabnike prenosa podatkov Maksi, Mega, Giga oziroma Poslovnega Maksi, Poslovnega Mega in Poslovnega Giga paketa.

Vsem naročnikom z zakupljenimi količinami (poleg omenjenih tudi naročnikom Paketa 15.000) sta na voljo še dve novi storitvi, Poraba zakupljene količine in Monitor Alarm Zakupljene količine. Storitev Poraba zakupljene količine uporabnikom omogoča preverjanje še neporabljene zakupljene količine. Storitev lahko vklopijo prek sporočila SMS s ključno besedo PORABA K, ki ga pošljejo na številko 1919, in prek storitve Monitor, v rubriki Zakupljene količine, ki ji najdejo na mobilnem Planetu v sklopu Moj Mobitel, ali na spletnem naslovu https://monitor.mobitel.si.

Storitev Monitor Alarm Zakupljene količine pa nudi možnost obveščanja ob preseženem mejnem znesku porabe tj. 90 % zakupljene količine. Storitev Monitor Alarm Zakupljene količine lahko uporabniki vklopijo tako, da na številko 1919 pošljejo SMS s ključno besedo PORABAA, ali na podlagi izpolnjenega obrazca, s katerim lahko tudi spremenijo mejni znesek.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem naslovu www.mobitel.si.


Prijavi napako v članku